Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2010, 09:06 PM   #7 (permalink)
quaint
Teğmen

quaint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
1 Mesajina 13 kez İyi ki varsın denildi
quaint is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Herkes kendindeki değişimleri yazsa?

merhaba
bende aranıza katılalı ve telkinleri dinlemeye başlayalı yaklaşık 1 ay oluyor. Öncelikle Atakan Bey e sonsuz teşekkür ediyorum gerçekten çok yararlı ve faydalı bir site.
Sizlere biraz kendimden bahsedeyim bende de yüz kızarması ve topluluk karşısında konuşamama malesefki mevcut. Ama tabiki eskiye oranla baya bi farklılar var. Önceleri işyerinde patronlarımla yada otorite konumunda kişilerle konuşmakta baya bi zorlanıyordum. zorlanmak derken konuşmamda sıkıntı yok ama kızarıcam kızardım düşüncesi yüzünden çok sıkıntı çekiyordum. şimdi ise konuşurken o düşünce geldiğinde hemen geri gidiyor tabi bazen dalgalanma oluyor yani gitmediğide oluyor ama ben eskiden kızardıktan sonra acayip bir üzüntü ve eziklik hissediyordum en azından şimdi ondan eser yok kendimi daha rahat kabul etmeye başladım. Bir aydır buraya özellikle yazmadım beklemek istedim biraz daha etki görmek için ve az önce karar verdim yazmaya çünkü benim gibi arkadaşlarıma telkinleri tavsiye etmek istedim. Telkin listemde şuan ego,suçluluk, kendine güven ve başkalarının düşüncelerini önemsememe var özellikle de bu telkini şiddetle tavsiye ediyorum. Çünkü ben başkalarının düşüncelerini felaket derecede önemseyen biriydim şimdi ise aklıma başkaları şöyle düşüncek böle düşünecek die düşünce geldiğinde amannn sanki onların işi gücü herkes kendiyle meşgul senimi düşünecek diye takmamaya başladım. Yani kısacası baya baya başkalarının değilde kendimin düşüncelerini önemsemeye başladım. Ayrıca telkinlerin yanında Özgüven isimli kitabı okuyup ordaki çalışmaları yapmaktayım. Telkinleri nasıl dinlediğime gelirsek, gündüzleri işyerinde dinlemeye çalışıyorum tabi kısık sesle pek bi etki yaratmaz die düşündüğümden akşamları evde dinliyorum ve gece de doğa versiyonları ayarlayıp sabaha kadar mışıl mışıl uyuyorum. Birde telkinlerin yanı sıra aklıma olumsuz düşünce geldiğinde kendi kendime telkinlerde bulunuyorum. İçimdeki olumsuz düşünce yaratıcısı eleştirmenimi susturmaya çalışıyorum. En önemliside ben bu dünyaya kendimi eleştirmek için değil sevmek , sevgimi insanlara yansıtmak için geldiğime inanıyorum. Bunu yenmek içinse kendimi yormuyorum hırpalamıyorum kısacası yüklenmiyorum yavaş yavaş sindire sindire ve adım adım yenmeye çalışıyorum. Unutmadan Eft tekniğinide amatörce uygulamaya çalışıyorum. Yapılması gereken aslında sadece kararlı olmak eleştirmeninizle başetmenin yolunu öğrenmek okadar. umarım bu yazım benim gibi olan arkadaşlarıma güç verir.
Çok uzun oldu kusura bakmayın ama detaylı açıklamak istedim bide 1ay bekleyince dolmuşum :)

Hepinizi sevgiyle selamlıyorum..
quaint isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla