Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Emel iyi ki artık gelmiyor falan dediler Bende ayıp ediyorsunuz dedim.Neler paylaştınız zamanında ezip geçmeyin dedim.Gerçekten bak.İyi demiş miyim | emelim redflowers sitenin cadısıdır laf aramızda. .kız redflowers cadısı emel bilmiyormu benim öyle bi şey demicemi...kendisini nasıl sevdiğimi.. |
Alıntı:
novosibir Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: 25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: suzzy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: 25emel Nickli Üyeden Alıntı
ya o gizlilerden biride ben olabilirmiyim acaba beni görüyomusunuz siz arkadaşlar? taçyaprak ,novoo başka kim varsa | ayyy.emoşum gelmiş yaa... daha bu gün kulaklarını çınlattım senin nerelerdesin kuzum...
arada bir bak şuralara yahu...ay çok sevindim canım....nasılda özlemişim yaa...bak kızıcam artık... bıraktın bizi diye... | ya sorma abla ev ev deil tatil köyü gibi yıllık izni alan soluğu burada alıyor geçen istanbulda ki abim geldi 1 hafta kaldı pazar sabahı döndü ogün evi temizledim öldüm tam koltuga oturdum telefon çaldı öbür abim.
-yıllık izne ayrıldım yoldayız geliyoruz dedi 2-3 saniye kadar cevap veremedim
- nie geliyornuz ya benim evim tatil köyünemi benziyor kardeşim gidin antalyayaaaa!!! dedim.
-seni tanımasam bizi istemiyorsun dieceğim dedi bendeki cevap aynen yazıyorum
-o zaman abi sen beni tanımıyorsun bence demiş bulundum abim kahkahalara boguldu.yegenler pcyi çökertti.ancaga zaman bulupda pc sorununu hallettim. ancagaa.... | muhahahaha fıkra gibi |
duurr ne komiği ya trajediiiyeni başlıyorr; abim geldikden 1 hafta sonra pazar sabahı izni biten abim yine geldi
o hafta sonu giresundan trabzondan ankara tosya ve düzceden arkadaşlar geldi.evde 4 çocuk 2 abi 2 yenge karması ayrıca muhtelif yerden gelmiş cançiger kuzu sarması arkadaşlar vardı. allahımm!!!!