Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-08-2008, 01:01 AM   #4242 (permalink)
25emel
Binbaşı

25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Emel iyi ki artık gelmiyor falan dediler Bende ayıp ediyorsunuz dedim.Neler paylaştınız zamanında ezip geçmeyin dedim.Gerçekten bak.İyi demiş miyim
emelim redflowers sitenin cadısıdır laf aramızda. .kız redflowers cadısı emel bilmiyormu benim öyle bi şey demicemi...kendisini nasıl sevdiğimi..
Alıntı:
novosibir Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
suzzy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
25emel Nickli Üyeden Alıntı
ya o gizlilerden biride ben olabilirmiyim acaba beni görüyomusunuz siz arkadaşlar? taçyaprak ,novoo başka kim varsa
ayyy.emoşum gelmiş yaa... daha bu gün kulaklarını çınlattım senin nerelerdesin kuzum...

arada bir bak şuralara yahu...ay çok sevindim canım....nasılda özlemişim yaa...bak kızıcam artık... bıraktın bizi diye...
ya sorma abla ev ev deil tatil köyü gibi yıllık izni alan soluğu burada alıyor geçen istanbulda ki abim geldi 1 hafta kaldı pazar sabahı döndü ogün evi temizledim öldüm tam koltuga oturdum telefon çaldı öbür abim.
-yıllık izne ayrıldım yoldayız geliyoruz dedi 2-3 saniye kadar cevap veremedim
- nie geliyornuz ya benim evim tatil köyünemi benziyor kardeşim gidin antalyayaaaa!!! dedim.
-seni tanımasam bizi istemiyorsun dieceğim dedi bendeki cevap aynen yazıyorum
-o zaman abi sen beni tanımıyorsun bence demiş bulundum abim kahkahalara boguldu.yegenler pcyi çökertti.ancaga zaman bulupda pc sorununu hallettim. ancagaa....
muhahahaha fıkra gibi
duurr ne komiği ya trajediiiyeni başlıyorr; abim geldikden 1 hafta sonra pazar sabahı izni biten abim yine geldi o hafta sonu giresundan trabzondan ankara tosya ve düzceden arkadaşlar geldi.evde 4 çocuk 2 abi 2 yenge karması ayrıca muhtelif yerden gelmiş cançiger kuzu sarması arkadaşlar vardı. allahımm!!!!
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla