Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2010, 11:56 AM   #5 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Anında Analiz Kitabı Hakkında Yorumlar

Alıntı:
tülsüm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar bu 100 maddelik nedenleri dört gözle bekliyorum.okadar çok nedenim varki hiç nasıl diye sormamıştım doğrusu.bu analizi bir an önce öğrenmem lazım.çok teşekkürler iyiki varsınız...
Alıntı:
umelihad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kitap hakkında yorum ve yazılarınızı merak ve istekle bekliyorum. Teşekürler sevgi ve mutlulukla kalın((:))
Güzel enerjilerinizi sunduğunuz için asıl ben teşekkür ediyorum Konular biraz uzun tutulmuş kitapta. Olduğu gibi aktardığımda okuması uzun süreceğinden sıkıcı olabilir. O yüzden anlam kaybı olmaksızın özet yapmayı düşünüyorum. Bunun için biraz vakte ihtiyacım var ama fazla bekletmeden paylaşacağım.. Görüşlerimizi de birleştirdiğimizde harika sonuçlar alacağımıza inanıyorum..

sevgilerimle