Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2010, 01:19 PM   #130 (permalink)
nevresim
Üsteğmen

Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

şu anda problemlerim yok mu çok var babam annem gezip tozuyolar,arkadaş gezmeleri falan filan,bana gelince hiç bişeye izin yok 26 ıma geldim sayılır çok komik dimi.kuzenimle bi kere avm ye gittim diye kıyamet koptu babam tarafından.gelip beni aldı ordan rezalet bi durum, yok o havayolunda çalışıyo orda çalışan bi tanıdığım var iyi kızdı kötü oldu,bunlara inanılıcak gibi değil dimi,sadece kardeşimi annemi istediği yere götürürken çıkabiliyorum,tel eçıp nerdesin dediğinde bunun için çıktıp,domates almak için,annemi ablama götürmek için kardeşimi dersaneye götürmek için,diye rapor veriyorum,onun dışında evdeyim dayanamıyorum.
dünde kardeşimi götürüyodum babam annemin eve çıktığını farketmemişim,bana tel açtı size bekleyin demedim mi eşofmanlıyım,diye bi hakaret edişleri bi bağırması varki gerçekten tarif edemem elim ayağım titredi annem evde diye tekrarladım neden sonra anladı,tiksindiriyolar kendilerini,annem desen ayrı dert önüne gelene beni vermek istiyo ondan ayrı l,moniydi aram artık babamla da çok iyi deildi,artık yanına yaklaşmak istemiyorum,babamdır deyip öfkeme hakim olmaya çalışıyorum napim,evin bütün işlerini ben yapıyorum,annem oldum olası yapmamıştır,en azından büyüdüm düzene sokmaya çalışıyorum evi,bütün işler bende o ayrı babam ayrı,esir muamelesi yapıyolar bana,geçmişi affetmekten bahsedilir,affettim bana geçmişte yaptıklarını peki şimdi ki zaman için nası bi çözüm var?
evet eskisi gibi inançsız değilim inancım var,daha iyiyim eskisine göre tamam ama
ailemi değiştiremiyorum.bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var açıkcası.