Alıntı:
lupita Nickli Üyeden Alıntı
hehehe :D:D bırak o düşünsün sen ne düşüncen ya bak seni nekadar üzmüüş psikologlara götürmüş şimdi biraz o üzülsün..
Ben bu erkekleri anlamıyorum yaa bu bir taktik biliomusn ya aşık etmek bağlamak için yapıolar ama ne gerek var böle şeylere bu hareketlere aşkını yaşa dimi illa kızı üzcen yada bu üzmeyi aşık olduklarını belli etmemek içinde yapıolar nitekim benmki ondanmış,soğuk dur biraz böle nie bölesin derse e sen bana böle böle yapıosun bilmiorum oluruna bıraktım falan de, bırak şimdi o üzülsün ben naptım desin..
sen de hayatta bi o varmış mantığını kaldır kafandanki bunları yapabil ;) |
canım benim bizim ilişkimiz 7.5 aylık bir ilişki :) 2 ay öncesine kadar herşey harikaydı..benim ona karşı büyük bir hatam oldu işte bu şüphelerim yüzünden..ondan dolayı bana çoooooookkk kırıldı..bu ara ev ve iş yerinde de sıkıntıları var.. bir de ben eklenince herşey üst üste geldi..şüphelendiğim kişi de malesef iş icabı uzak duramayacağı biri. bir de benim hassas olduğumu bildiği için o konuda üstüme üstüme geliyor bu da şüphelerimi artırıyodu.. ama 2 gündür ben aramıyorum o aramadan cvp vermiyorum.. baktım o beni arıyor ooohh beee:D aslında şu politikayı uygulamak geldi içimden; bırak gitsin dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır :) galiba o benim