Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2010, 06:29 PM   #145 (permalink)
kumsal1980
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant future
Standart Cevap: Mesut'un Günlüğü

2.Gün
Aşk aslında özüne dönmekmiş.Yıllarca içimdeki beni engellemişim.Ertelemişim hayatı.Ama sevdiğim insan hayatıma girince,kendi özüme döndükçe hayat hayat oldu.Herşey bir başka güzel olmaya başladı.Yaşamak ne de güzelmiş.Birbirimizi o kadar iyi tanıyoruz ki.Adeta içimizi okuyoruz.Biribirimizin ne diyeceğini biliyoruz.En büyük gücümüz ise SEVGİ.insan kendi mutlu olmadıkça başkasından mutluluk beklemekte saçmalıktı.Önce kendimi sevmekle başladım.Özüme dönmeye başladıkça hani o çocukluktaki mesut oldukça ayağa kalkmaya başladım.Önce beni acı veren olayları,kişileri ve kendimi sevgiyle affettim.Üzerimden büyük bir yük kalktı.Sonra hafifledim.Yaşamak istediğim hayatı yaşamaya başladım.Kendime aşık olduğum anda aşk hayatıma girdi.Aşk kendini sevmekmiş işte ozaman anladım... Sevgiyle (:
kumsal1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla