Cevap: sosyal fobi ye elveda. atakan beyden edindiğim atalardan özgürleşme telkinini dün gece dinlemeye başladım inşallah iyi olur.24 saat evdeyim,temizlik yemek filan yapıyorum,annem yapmaz oldum olası yapmaz zaten hep evdeyim napim,arkadaşlarımla çıkmaya izin vermiyodu,bunu dile getirmiyodu ama hissetiriyodu,kuzenim de bulunduğum şehirde yaşıyo bi süredir,hiç değilse onunla görüşücem diye seviniyodum,onu nasılsa tanıyo ailesini biliyo,kötü biri değil,dedim,hatta bi keresinde bana dedi onunla görüşme o havaalanında çalışmaya başladı,benim tanıdığım var bi kız, iyi aile kızıydı havaalanına girince kötü oldu filan,bu kadar da değildir deyip bu sözlerini fazla ciddiye almayıp avm ye gittim,buna kıyamet kopardı,bu saatte babam geizyo arkadaşlarından,annem ablamdam çıktı şimdi kuzenime gitti(burda anneannesinde kalıyo),bi yakını vefat ettiğinden ziyaret amaçlı,bana dedi sende gel kuzeninide görürsün,yok dedim,tiksindirdiler herşeyden,gerçekten boğuluyorum artık evde tekim hiç arkadaş dostum yok,bu kadar insan görmeyerek daha da körelmekten de korkmuyo değilim,üzülüyorum ciddi manada, özgürleşmek istiyorum.
__________________ 15 mart 2013:bugünden itibaren evliliğim öncesine göre yerine oturdu,herşey muhteşem,hayat çok güzel,hayatı seviyorum,artık kendimden çok fazla eminim. |