Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2010, 11:28 AM   #426 (permalink)
mendeseva19
Teğmen

mendeseva19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,296
409 Mesajinıza toplam 1,671 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mendeseva19 will become famous soon enoughmendeseva19 will become famous soon enough
Standart Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

the secret i indirdim şuan okuyorum.
okumamış varsa aramızda mutlaka ama mutlaka okusun özellikle hep olumsuz şeyler beni buluyor hep mutsuzum diye yakınıyorsanız ( aklıma gelen 'the desert' die bi arkdşmz mutsuzluğundan şikayet ediyordu bu kitabı okumasını tavsiye ediorum) bunun sebebi sizsiniz unutmayın DÜŞÜNCELERİNİZİ iyi seçin.Kendinize neyi yakıştırıyorsanız onu düşünün hepimiz biliyoruz ki düşüncenin sınırı YOK. İmkansız diye birşey yoktur imkansızı biz düşüncelerimizle yaratıyoruz.Felaket deşarj oldum sesli bi şekilde okuyorum bu şekilde daha kalıcı oluyor ve daha iyi kavrayabiliyorum okudğumu bugünden itibaren hayatıma istediğim herşeyi çekeceğim, olumsuzluk yok.Başınıza gelmesini istemediğiniz şeyi değil de istediğiniz şeyi düşünün çünkü çekim yasası ne düşünürseniz onu alır.Örneğin; bir yığın borcunuz olduğunu düşünüp kendinizi bundan dolayı kötü
hissettiğinizde buna dair sinyalleri, "Borçlarım yüzünden
kendimi kötü hissediyorum" mesajını Evren'e yollamış
olursunuz. Yaptığınız şey kendi kendinizi doğrulamak,
bunu varlığınızın her düzeyinde hissetmektir. Borçlarınızın
artmasına sebep olan da budur. kitaptan alıntı bir örnek.
özetle açıklamak gerekirse DÜŞÜNCELER SOMUTLAŞIR!!!
mendeseva19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla