Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-08-2008, 09:39 AM   #13 (permalink)
disik82
Üsteğmen

disik82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 27
89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
disik82 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin...

hayatıma yine yeniden başladığım yeni birgün.yorgun bir huzur var üzerimde,sızılı bir huzur.inadına yaşamak gibi.kırgınım doğru ama bu neyi değiştirir.kırıldıktan sonra,özürlerin,sözlerin,yapılanların ne önemi var?teleafisi olabilir mi koparılıp benden alınana anların.önemli değil,ben bir yemin etmiştim kendimi garantiye almak için.en başından beri yalnız değil miydim?bir allahım bir de ben yeterde artar bile,varsa gönlüme,yüreğime dost,sevgili başımın üstünde yeri var ama yoksalar ben yine yalnız,yine mutluyum.yetiyorum,daima yeticem kendime,yemin ettim.içimin,sızılı olmasına rağmen rahatlığı bundan.gülsem mi ağlasam mı bilemedim..dost diyorlar adlarına,heran yanımda olduğunu düşünen gizli düşmanlar.mutlulularından gönülden sevindiklerime benim mutluluklarım batıyor.duygu mutlu diye üzülen olur mu?hadi mutlu olun millet,herşey anlattığım gibi düzgün değilmiş hayatımda.ama üzgünüm sahte dostlarım ben yinede mutluyum,hayata inat mutluyum,size inat mutluyum.ne kadar aciz zavallısınız siz,size ait olmayan bir mutsuzluk bile sizi biran mutlu ediyor.ya ediyor mu gerçekten,bu kadar hastalıklı mı ruhlarınız.size benim acılarımı anlatsam yaşayamazsınız ki siz.benim gücümü,duruşumumu kıskandınız.yok o herkes de yok,mangal gibi yüreğin olacak,yiğit olacaksın,dobra olacaksın bak o zaman hem zehrini kusup nasıl dönüorsun yaşamaya.siz kendinizi unutup atın içinize uğraşın ben ve benim gibilerle,bizim sahip olduklarımız hedefiniz olsun ama kaybetmemizi isteyin biz kaybedelim ki mutlu olun.ama sen kendin için erişme o hedeflere benim yüzümden ertele kendini.allah ruhuna şifa versin ne diyeyim ki..hadi mutlu ol,ben yine kaybettim ama bitmedim,ben bitmedikçe umutlarım hedeflerim mutluluğum bitmeyecek üzgünüm kaybetsem bile mutluyum seni mutlu edemiyorum dost-çuk-um.sen olmayan,zorla oldurduğun,uydurduğun herşeyle at havanı bana ama anlamıyorsun ki ben adına mutlu olabiliyorum,senin böle bir hünerin var mı.senin kıskandığın benim sevgi dolu merhametli yüreğim.sen anlayamazsın ki beni,benim en tükenmiş halimde senin mutluluğun bana umut sen anlayamazsın ki bunu:)
neyse şimdi seni birkaç gün idare eder benim kaybedişim.
ben mutluyum,mutluluğu seçiyorum.hayatımı seviyorum ve dahada anlamlı,mutlu,muhteşem olmasını istiyorum ve seçiyorum.hiçbir zorluk beni yıldıramaz hayatta ben yoluma devam etmeyi seçiyorum.beni bekleyen güzel sürprizlerimi almaya devam ediyorum.
disik82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla