Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2010, 12:44 PM   #7 (permalink)
lupita
Teğmen

lupita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 146
150 Mesajinıza toplam 683 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lupita will become famous soon enoughlupita will become famous soon enough
Standart Cevap: Neden Seni Seviyorum Demek Zor Gelir?

Alıntı:
maviinci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Seni Seviyorum. . Sence herkese söylenecek kadar değersiz bir sözcük mü?? Bana kalırsa bir insan seni seviyorum, diyemiyorsa ya da demiyorsa bu sadece bunu hakedeni bulamadığı içindir
yok ben kesinlikle herkese söyleyemem zaten ama belki de haklısın onlar beni sevdiğini söylese de ben onlardan emin olmadığım için böyleyim,nitekim çoğu zaman şüphelerimde de haklı çıktım.ama sadece o değil,babamı kaybettiğimde de en büyük pişmanlığım seni seviyorum diyememekti..

Alıntı:
Xarmaşık Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Söyleme, söylemek zorunda değilsin.. onların da senden istediğinin bu iki kelime olduğunu sanmıyorum.. asıl kolay olanda bu değil midir zaten..? birine sevgini ifade ederken bu iki sözcüğü kullanmak, işin kolayına kaçmak değil midir..?

Öyleyse sen, senin için daha basit ve kolay olanı yap.. onlara sevgini tavırlarınla, davranışlarınla göster.. yeri geldiğinde onlara sarıl, kucakla.. en doğrusu da bu bence..
haklısın.. ama işte bazen bu durum olmuyor..biz göstersekte o 2kelimeyi dile getirmemenin pişmanlığını yaşıyoruz..

Alıntı:
teoman_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevmek de zordur sevdiğini söylemek de
sebebini bende bilmiyorum...
Alıntı:
YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yetiştirilme tarzından olabilir. Türk aile yapısında böyle bir cümleye sık rastlanmaz, düşünsene eskiler anne babalarının yanında çocuklarını sevemezlermiş...

Ama ben şükür içimden geldiğinde diyebiliyorum.

Önceden bende mesafeliydim. Seçerek alıyordum herkesi hayatıma, çemberden sınavla giriyolardı içeri, gerçi hepten çemberi serbestlerştirmedim, olmaaaaz :)
Benim için arkadaş yoktu, olacaksa birileri hayatımda ,tam güvendiğim dostlarım olmalıydı hepsi. Yıllardır samimi ilişkiler içinde olacağım insanları soktum hayatıma.
Diğerleri de beni seçen ya da mecburen bir araya gelip tanıştığım arkadaşlarımdı. Hayat bu kaçamıyoruz kimseden :)
Artık konuşmaktan zarar gelmez diyorum, hepimiz aynı dünyanın insanlarıyız sonuçta. Belki de sosyal fobiydi benimki. Neyse ne geçmiş zaman oldu artık :)
Sosyal fobi telkinini dinle bence dinlemediysen.
Sonuç olarak :) söylenmeli mi seni seviyorum? Kesinlikle evet. Ne mutlu söyleyene ne diyeyim ;)
evet yetiştiriliş tarzı olabilir,çünkü babamı kaybettiğimde neden neden diye beynimi yedim o hareketleriyle herşeyiyle gösterse de ben de göstersem de o seni seviyorum demek nekadar önemliymiş onu anladım neden dedim nie bikere olsun sölemedim her neolursa olsun ağızdan böle birşey duymak çok farklı..

Alıntı:
Sümbülii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kendini bildin bilelimi böylesin?Yoksa buna sebep bir hayal kırıklığımı? Keşke bu duygunu aşabilsen.Çünkü insan verdiği kadar sevgi alıyor.Bir insana onu sevdiğini belli ettiğinde ışıltılı bir bakış insana yetiyor.Bu konuyu paylaştığına göre sende bu halden pek memnun değilsin.Dilerim sevgini kucak kucak paylaşırsın..Sevgiler..
:) evet memnun değilim herkese mesafeliyim tam olarak ona güvenmeden de içimden gelmiyor,nie böyle anlamıyorum aslında kötü birşey değil ama cvp veremiyorum hep bi soğuğum,savunma mekanizması galiba..

Teşekkür ederim