Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2010, 06:17 PM   #29 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: göz numarası küçültücü

Kitabı bitirdim sayılır;ama uygulamalar çok karışık geldi bana. Sayfalarca uygulama var. Kulağını tut, omurilik için egzersiz yap, göz egzersizleri yap, kas korsesini takın, o sevinci kaybetme, kaybedersen inancını umrumda değil...
Hepsini yapmam gerek biliyorum;ama nereden, nasıl , ne şekilde başlayacağım doğru düzgün anlamış değilim. Çok karıştım çokkk.
Her sabah olumlamaları yapmakla başlayacağım işe sanırım sonra da herhalde tabloyu önüme alıp kas korsesini takınıp sevince boğacağım kendimi, görüyorum diye :) de egzersizlerin neresinden başlayacağım hangi biri akılda tutulur bunların, kitaptaki anlatımla elimi gözüme ne şekilde götürüp enerji akışını sağlayacağımı bile anlamadımmm. Seminersiz zor olacak...

Oy oy oy...
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla