Cevap: aşk kötü birşeymiş.. Selam egesucan.
Anladığım kadarıyla biraz bunalıma girmişsin.Bak şimdi eminimki gerçekten hayatın istediğin gibi güzel gitmiyodur.Yarın olmasını istediğin şey olmuyor ve mutlu kalkmak isterken yine için sıkıntılı kalkıyorsun.Ama bir nokta var kaçırdığın.Herşeyin olumlu bir tarafı vardır herşeyin ama herşeyin.Biliyorum çok klasiktir ama hayatında kötü giden şeyleri kendine göre yorumlayarak belkide bunun böyle olması beni şu şekilde ii etkiler belkide bu olmasaydı daha kötüolacaktı.Yani olumlu bakmayı öğren kendi kendine sadece 3-4 gün olumlu konuş olumlu düşün emin ol ki o pozitif enerji sana asıl yaşamak istediğin gibi mutlu bir hayat sunacaktır.Sabah kalktığında evet işte bunu demek istemiştim deiyebileceğin günlere uyanmak senin elinde.Ağlamak güzeldir egesucan içinden atarsın biraz ama ağlamamak hayata karşı güçlü olmaktır.Sen ağladıkça hayatında kötü giden şeylerin istediğini elde etmesini sağlıyorsun.İnsanlar ve hayat seni kötü olmaya itiyorsa eğer ve sen ağlıyorsan bu insanlar ve hayatın istediğini başarıyor demektir.Fakat güçlünün sen olduğunu göster onlara.
Neden bu kadar ilgilendim dersen bu konuyla.Zamanında benimde başımdan geçti böyle bir olay ben kolay kurtulamadım yardım eden anlatan olmadı.Ben bir yıkıntı olarak geçirdim o dönemi.Yani tecrübemle konuşuyorum.Gördüklerimle değil.Unutma başkalarının gördüklerinden duyduklarından değil ama tecrübelerinden mutlaka yararlanmalısın.
Sağlıcakla kal... |