21-06-2010, 11:14 AM
|
#16 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 715
237 Mesajinıza toplam 916 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: aşk kötü birşeymiş.. Alıntı: egesucan Nickli Üyeden Alıntı
tam mutlu olucam derken herşeyim berbat oluyo yarın daha güzel olucak diyorum hayal kuruyorum ama sonra olmuyo dahada çok hayal kırıklığına uğruyorum hep ağlıyorum şuanda da doğru dürüst dostum bile yok hayat bana çok boş geliyo zor tutunuyorum hiç bi inancım olmasaydı hayatıma son verirdim..hep iyiliğimden kaybettim ben her konuda..bazen ole bi an geliyoki öldürmek istiyorum kendimi..en dipteyim mutlu olamıyorum istiyorum ama olmuyo..hiç kimse anlamıyor beni hiç gb hissediyorum kendimi..hiç bşi istediğim gb gitmiyor..her gün ağlıyorum ağlamadığım bir günüm bile yok..... | Bazen öyle anlar oluyor ki bunalıyorsun.Bu anı yaşayan snein gibi milyonlarca genç var. Fakat şunu da unutmamalıyız. Düşen her insan birgün yükselecektir. yani hatalarımızla hata yapmayı azaltıyoruz.
Ve buna yakın anları bende yaşadım.Sonra dünya nın aslında yaptığım işlerin boş abartılı olduğunu ve kabuğumdan çıkmam gerektğini anladım.Önce rabbimden yardım istedim sabırla....Sonra hayatımda bir meşgale buldum.kurslara katıldım yeni insanlarla tanıştım.(önceki beğenmediğim davranışları kendimden uzak tuttum) zamanla da düzeldi...
olumlu düşün yüksek sesle söyle ben mutluyum. ve bunu hakediyorum de inetkisini göreceksin yüksek sesle!!! unutma yardım istersen bana ulaşabilirsin emin ol sana yardımcı olurummm |
| |