Alıntı:
RenaC Nickli Üyeden Alıntı
Akne ve sivilce konusunda raccutane ilacını kullandığını yazmışsın.
Egesucan ben senin karamsarlık suçluluk bunalım problemini şimdi çözdüm işte.
Senin kullandığın ilacın (roaccutane'nin) psikolojik bunalımlara yol açtığını biliyormusun.Psikolojik sorunlar ortaya çıkarıyor.Bunalım,stress,isteksizlik,durgunluk böyle problemlere yol açıyor.Bence daha uygun yollar dene o ilaç çok zararlı |
bende kullanıyodum bıraktm 3 ayda dayanamadım dudaklarım mahvoldu..ama sımdı cıkmıyor hıc cıldım duzeldı
bu arada bende öyleydım suclu olmasada ınsan normal sonucta alıskanlıkların var.tel.u elıne alıyosun bos..aklına gelıyor onunlayken olan seyler..bende 24 saat uyudugumu bılırım aglardım uyurdum sadece...
ama bı gece dedımkı kızım toparla kendını bukadar depresyon yeter..hadı cık dısarıya..o gün makyajımı yaptım dısarı cıktım gezdım dolastım mis gibi dunya varmıs dedım..tabı aksam yıne aklına vurcak ama gecıyor zamanla ..dedıgım gıbı sanslısın ben cok unuttum tam derken yanımda buldum yıne hıc deılse o defolmus hayatından..
hayatımda ılkkez hattımı kırdım rahat bırak benı dıye..ama gecıyor ınan suanda arıyor ama takmıyorum..guluyorum o zamanı hatırlaynca..sen toparlanmak ıste gerısı gelır