Cevap: Bilge'nin Günlüğü Hayat Hayat Hayat... Heyecan.. Mutluluk.. Selam günlük (: Melankoliğim biraz (: Ama yanlış anlamayın mutluyum (: ben güzel düşündükce güzel gidiyor herşey (: Babamla tartıştık biraz ona bozuldum.. Ablamın düğününe gelmicekmiş. İnsan kıznın düğününe gelmezmi ? Nişanada gelmedi zaten.. Neyse. Ona bozugum biraz... Dans dersimde gittim . Döktüm bütün sinirimi :D huzurluyum şimdi (: Güzel bir film taktım ardından :D tam izliyim dedim kapı çaldı eniştemle ablam beni almaya gelmişler :D bowlinge gittik ee tabikide ablamıda eniştemide yendim :D 147 puanla :D Sonrasında bir künefe yedik :D özlemişim valla :D Ve evimdeyim :D Kötü haber :D Telefonumu çaldırdım :D nasıl üzüldüm bilemezsiniz. Telefona değil bari hattımı bıraksaymış alan kişi. O daha önemli :D Neyseee :D benim sleeepleme vaktim :D Hepinizi kocaman öpüyorum Huzurlu ve mutlu olunnnnnnnnnn (: Bu günü anlatan kelimem '' Galip '' .. (:
__________________ Ölçülebilen sevgi, zavallı bir sevgidir.. Yiğitlik intikam almak değil , tahammül etmektir. Daha iyi, iyinin düşmanıdır. William Shakespeare. |