Susmak mı haklı dil mi? "SUSMAK" mı Haklı yoksa "DİL"(konuşmak) mi?
Ya da HİÇ mi? demiş ki üstad: DİL- Bu ne “cüret”, nerden, neyle ve nasıl olur da karşıma çıkma cesareti bulabilirsin? HİÇ- Artık sana inanmıyorum! Dediğin, demeye çalıştığın, hiç-bir şeye inanmıyorum. O nedenle yukarıda savurduğun ve “tehdit-sandıkların” beni korkutmuyor. DİL- Ne kadar “zavallıca” bir avuntu bu! HİÇ- İşte “bu-sun-sen” ve “bu-kadarsın”. O kadar “ince” ve “haince” tuzakların var ki, anında “konuşma-dediğini” kendi zeminine çeki-veriyorsun. DİL- Ben dediğim, senin, bilincinin beraberinde getirdiği bir “aracım” sadece.Beni değil, sen dön de kendi-dediklerini sorgula. HİÇ- Bu mu yani, “kendine” dair diyebileceklerin bunlar mı, “bu kadar mı”?? Masumiyet rolünü ne kadar da güzel oynuyorsun. DİL- Zavallıcık fani!!!… Hem de “fena” halde zavallıca… Hem benden başka ve farklı bir dünyan olmadığını söylüyorsun, hem de ben-im dışımda olduğunu sanıyorsun. HİÇ- ………………………………………………. DİL- Ne o bu noktalarla “kurtuluşa” erdiğini mi sanıyorsun, bu muydu yani bu kadar mıydı? HİÇ-.................................................. ...... DİL- Bu da noktasız susuş mu? DİL- Hey, nerdesin nereye kayboldun? DİL- Ama demin buradaydı, ben KİMİNLE-KONUŞ-MUŞTUM???!!!
************************************************ Susmak ile Dilin Dialogu...
DİL-diyelim ki bende sustum senin gibi eee,nolcak o zaman... SUSMAK-Konuşmaya başlayacağız,işte o ZAMAN...
DİL-Şu an konuşmuyor muyuz? SUSMAK-...................
DİL-Eeee,ne bu ya şimdi yine,soru mu çok anlamsız,susuyor musun ne yani BU? SUSMAK-..................
DİL-BİR İŞARET VER YAW!!! SUSTUĞUNU VEYA KONUŞMAK İSTEMEDİĞİNİ VEYA bilmem ne işte... SUSMAK-BİR İŞARET VERİRSEM,KONUŞURSAM anlatmak istediğimi anlatamam ki!!!Sorduğun soruyu hatırla dedin ki:şu an konuşuyor muyuz,ben de bu soruya karşı:...........................
DİL-................................Ne ya bu ne?İkide bir NOKTALAYIP duruyosun ne bu,ilahi mesajlar mı taşıyorsun kimsin sen ve ne istiyorsun.......................ununla sustuğunu mu söylüyorsun,susmuş mu oluyorsun,susarak mı cevap veriyorsun SUSMAK-..................................
DİL-.................................. SUSMAK-SUSMAK niye seni bu kadar çok-ÜRKÜTÜYOR- ve sen niye bu kadar çok KONUŞUYORSUN...Bu senin çok garip bi halin...Gör-müyor musun konuştukça başın BELAYA giriyor,kendi-kendini olmaz-onmaz dertlerin içinde buluyorsun...Niye çenen bu kadar "DÜŞÜK"
DİL-Senin çözüm önerin ne peki? SUSMAK-............................
DİL-Susmak ve hiç konuşmamak mı?nasıl yaşayıp nasıl anlaşacağız o zaman? SUSMAK-Buna güler im- işte; Bak böylesi bi işlevin var,beni zaman zaman "gülümsetiyorsun sen"Nasıl anlaşacağız ha???!!!Kim anlaşmış,kim neyi anlata-bilmiş şimdiye kadar?
DİL-E işte şu anda bana bir-şeyler anlattın ya!!!Sen busun işte "çelişkiler" içinde zırvalayan,saçma-salağın tekisin...Bir susmaktır tutturmuşun ki geberip-SUSUP- gitmedin de!! SUSMAK-Eh! Bu söylediklerine kendini "inandırıp" ben konusunda rahatlaya-biliyorsan,diyeceğim bişi yok...Ama bak dengen ve İNANÇLARIN ne kadar da SALLANMAYA açık...
DİL-Eğer sözler hiç-bir-şeyi anlatamıyorsa(Yandaki yargı da bir-şeyse ve o hiçbirşeyin içine giriyorsa)bu durumda bunu da anlatamıyor demektir.Dolayısıyla ben sana HİÇ-birşey anlatmadım... SUSMAK*Anladım...
DİL-ANLADIN MI???!!! SUSMAK*bak söylemin çöktü işte...Ben anlaya-bildiğime göre bana birşeyleri anlatabildin demektir...
DİL-Bu çıkarım hiç te "zekice" değil...bir yandan hiçbir sözün hiçbir zaman hiçbirşeyi anlatamayacağını kabullenirken bir yandan da ANLADIM diyebiliyorsun...ANLATMAK YOK SA ANLAMAK NASIL MÜMKÜN OLABİLİYOR? SUSMAK*Anlamadım evet haklısın anlamıyorum...
DİL-Bu kadar kolay kurtulabileceğini mi sanıyorsun"evet haklısın anlatılamaz ve bu durumda ben de anlayamam" diyerek AYNI-AÇMAZIN içine düşmüş oluyorsun... SUSMAK*E lanet olası DERDİN NE senin ya,ne yapmaya çalışıyorsun?
DİL-Sakin ol!Bunlar benim değil SENİN ikna olup İNANDIĞIN s-özlerin ve bu nedenle BEN değil s-ÖZLERİN sana OYUN oynuyor ve ben sana bunu göstermeye ÇALIŞIYORUM...Senle oynamıyorum ASLA...Kendimce hala konuşmaya başlamadım ben... SUSMAK*Peki ne zaman başlayacaksın ...
DİL-Sen "susmayı" yaşadığın zaman ben konuşmaya başlayacağım... SUSMAK*...........................
DİL-................................
alıntıdır... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |