Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2010, 09:19 PM   #155 (permalink)
kumsal1980
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant future
Standart Cevap: Mesut'un Günlüğü

8.Gün

Monoton bir gündü.Zamanın ne getireceğini bilmeden yaşamaya devam ediyordum.İşte böyle bir anda karşılaştık.Kendimi işe vermiştim.Sen dükkana gelmiştin.Başımı kaldırmamla bir çift göze takılı kaldım.O an içimde bir sıcaklık oluşmaya başladı.Çok kısa bir zaman gözgöze geldik ama benim için uzun bir zamandı.Noluyordu böyle bana.Sonra gittin sen.ama ben hala o göz göze geldiğimiz andaydım.Yıllar içinde hayatıma kimseyi sokmamıştım.Biraz cesaretsizdim.Sen çok güzeldin.Ya kabul etmese.Neyse korktuğum başıma gelmedi.Hayatımdaydı işte.İnanılmaz duygular içindeydim.Düşünce duvarlarımda hep o vardı.Yanımda değilse bile yüreğime koymuştum onu hep yanımdaydı.Bir fotoğrafını almıştım arasıra çıkarıp öpüp iyi ki varsın bitanem dedikten sonra yüreğime koyuyordum.O an yüzümde bir tebessüm oluşuyordu.Çok tatlı bir tebessüm.Biri görse bu adam aptal mı derdi.Evet aptalım deliyim derdim.Çünkü aşığım.Aşk delilik değilmiydi.Kör gibiydim tek gördüğüm sendin.Dünya da sadece sen ve ben var gibiydik.Diğerleri sanki bizim mutluluğumuz için vardı.Biz sevgiydik.Dünyanın sevgi kaynağı gibiydik.Biz gülüyorduk insanlar gülüyordu dünya gülüyordu.Dünya ya hiç bakmadığım gözle bakıyordum.Sevgiyle bakıyordum olumlu bakıyordum Dünya nasıl da güzelmiş diyordum.Bunca yıl gözümde bir perdeyle yaşamışım sanki.Sen gelmişsin o perde kalkmış.Dünya çok güzel bir yer olmuş.Aşk ölmeden cenneti yaşamak gibiydi.Seviyordum işte dağlara taşlara haykırmak istiyordum.Hani birgün bana mesaj atmıştın.O gün dolunay vardı.Ne güzel ay değil mi demiştin.O an senin de baktığını biliyorum ya bende bakmıştım.Senin gülen yüzünü görmüştüm.Gülen gözlerle aya bakmıştım.Biz bir damlaydık sonra damlalar artmaya başladı.Sevgi paylaşıldıkça büyüdü büyüdü.Göl oldu :)) sen başıma gelmiş en güzel şeysin.Aşk yüreğinin içinde sevgiyle sevdiğini büyütmekti.Çok büyüdün aşkım :)) (kurgudur)
kumsal1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla