seni seviyorum diyememek Tüm sevdiklerime : Herkes kendince anlatır sevgiyi aslında çok basittir seni seviyorum demek.bizler değimliyiz çetrefilli hale getiren bu kadar yalın bir cümleyi. Romanlar yazılmış ,şiirler dizelere dökülmüş,ressamlar çizmiş kendi ruhundaki sevgiyi .oysa ne yalındır sevgi bir bebek düşünün ,bildiğiniz bebek işte gecelerce şiir okusanız anlamaz ,aşk şarkıları mırıldansanız bilmez .ne bilir bebekler şevkati bilir ilk doğdu anda kucağına verilirken annesinin anlar ki sevgi o kucaktır çok şatafata yer yoktur sevgide.içine çekerek öperken sizi sevdikleriniz ,yada sen uyurken üstünüzü örten nineniz,destanlara gerek yoktur bir kediyi severken bilir kedi anlar hisseder sevginizi tıpkı o kucaktaki çoçuk gibi,yalındır su misali güvendir sevgi.kış günü soba üstünde kaynayan tarhana çorbasının kokusunda saklıdır sevgi.bilirler ki üşümüşsündür bilirler ki en tatlı aştır sevgi. Sevgi ihtiyacın olduğunda uzanan eldir karşılıksızca ,sevgi hasta yatagında bir bardak su içiren eldir.sevgi öyle büyüktür ki sevdiklerini elleri ellerinde saçlarını severek teslim etmektir ruhunu Allaha.sevmek korkmaktır üzülmek endişe etmektir merak etmektir sevgi .boş boş dolaşırken sokaklarda ansızın aklına sevdiğin birisinin hoşuna gideceğini düşündüğün şeyle karşılaştığında yüreğinde duyduğun sevinç ve heyecandır.sevgi korkmaktır ya sevdiklerim giderlerse diye .sanki seni seviyorum diyip sıkıca sarılınca kayıp gidecek korkusunu her an yaşamaktır sevgi, sevdiğinden sarılamamak söyleyememek kaybetmemek için .söylesen ne olur halbuki değimli .sevgi gece eve geç gelen kızını merak eden anne yüreğidir,tüm kötülüklerden korumaya çalışan bir babanın bir abinin bir dedenin dürüst bakışlarında saklıdır.kimi vıcık vıcık sever hoppidi hoppidi dizinde kimi bakışları ile sever kimi varlığı ile kale gibi yanında durarak sever kimi nazik kimi hoyratça sever kimi karmaşık sever herkes bir şeklide sever .sevgi 6. duyumuzdur bu dünyadaki düşünsene şöylebir olmasaydı sevgi tadı kalırmıydı hiçbirşeyin.yitirilmezmiydi masumiyet sevgi masumiyettir ,sevgi yüreğimizde saklanmış o minik çoçuğun saçını sevdiğinde yüzünde oluşan tebessümdür. Keşke daha çok söleseydim sıkıca sarılsaydım hıçkıra hıçkıra bağıra bağıra seni seviyorum deseydim diye üzülmektir mezarının başında dökerken gözyaşlarını kaybettiklerinin. Seni seviyorum demek seni kaybetmek istemiyorum hep yanımda ol benle ol demektir.. Sevmek yanındaki tökezlendiğinde elini uzatıp kaldırmaktır,en zifiri gecenin içinde yürüye bilmektir sevmek. Sevmek kapının zili çaldığında gelenin beklendiği yürektir,sevmek sevdiklerin için yaşamaktır .sevmek korumak kollamaktır gücün yettiğince.hep insan sevilmez bazen müdavimi olduğun yere gittiğinde sana gösterilen saygıda gizlidir sevdi tıpkı sıcak yaz günü söğüt ağacı altında rahatlamak gibi.sevmek basittir ve de yalın seni seviyorum demesenizde sevgiyi anlatmanın bir çok yolu vardır. Bu yolu nasıl bulacağınız ise sizin yüreğinizde saklıdır . Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |