Cevap: Çıtır çıtır Kızılay simiti gibidir küçük mutluluklar.. Güne biraz üzgün başlasam da kendime geldimDün bir kaç kere yazıp da silinen cevaplarıma geldi sıra..
Wampirella öncelikle teşekkür ederim.Zaman değişiyor,dünya değişiyor elbette bizlerde değişiyoruz.Bazen değiştiğimizin geç farkına varıyoruz.Önemli olan değişmek değil olumlu yönde değişmek inşallah daha olumlu değişmelere de imzamızı atacağız.Ben görmek istediğim şekilde gördüm.Bir şekilde olumsuzluklara odaklandım.Gülün dikenine odaklanırsan gülün güzelliğini göremezsin.Hayatımı essir eden bendim bunun farkındayım.Artık demir parmaklıklar ardından bakmıyorum hayata.Sendeki değişimleri de görüyorum,mutlu ediyor beni.:)Sevgiler.
Sanemce teşekkür ederim.Evet hayatla mücadele etmekten vazgeçtim.Hayatla mücadele etmek bana bir şey kazandırmadığı gibi benden çok şey aldı götürdü.Hatta çoğu zaman yenilgiyi hazmedemeyip geçmişi önüme ısıtıp ısıtıp koydum.Hata kimdeydi acaba?Hatayı başkalarında aradım,bahaneler ürettim gerçek olanın ardındakinin ben olduğumu görmek istemedim.Artık yoruldum,çabalamıyorum artık yenileceğimi biliyorum o yüzden polyanyacılık oynuyorum.İstesem de istemesem de onun kararlarını uyguluyorum ya da sesimi çıkartmıyorum.Mutlaka bildiği bir şey vardır diye.Hayata yeni yeni adım atıyorum,emekleme sürecindeyim daha inşallah onunla uzun yürüyüşlere de çıkabileceğim günler gelecek.Sevgilerle:) |