Cevap: karamukun yeni günlüğü geçenlerde onu gördüm aslında hiç aklımda yoktu ve hiç görmek istemeyeceğim bi anda gördüm ve direkt olarak kafamı başka yöne çevirdim bu kendimce ona verdiğim bi tepkiydi onunda beni gördüğünü sanıyorum eminim kalbi hiç çarpmamıştır öyle hızlı hızlı neden çarpsın ki baen ona hak veriyorum bazende çok saçma buluyorum belki onunda kendine göre sebepleri vardır belki benim bunları yazamamda saçma onu unuttuğumu söylüyorum ona kızgın olmadığımı söylüyorum ama yazıyorum işte buna bi son vermem lazım şuan için ben aşkı iistemiyorum dimi umarım öledir yaaaaaaaa
neyse ......
kendimi çooooook seviyorum.....ben gitiğim her yerde anlaşılmak isteediğim gibi anlaşılıyorum ve hep doğru sözler söyleyip doğru şeyler yapıyorum hayatta yavaş ilerlesemde emin ve sağlam adımlarla ilelrliyorum kendimi sürekli geliştiriyorum....
ailemide seviyorum...mesela babaannemide....yinede onu çok sevdiğim sölenemez ama onun acı çekmesini istemem o zaman üzülürüm .umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşurrr....ve allah herkese önce sağlık sıhhat nasip etsin..o olmayınca diğerlerinin pek önemi kalmıyoo
ve dün konsere gittim acayip eğlendim tüm stresimi attım günlerim güzel geçiyo ve her gün farklı şeyler yapmaktan mutluyum .......şuan istediğim hayatın temellerini atıyorummmmmm......
her şeyin hayırlısını diliyorum......allah olmaz dediyse vardır bi bildiği.......o yüzden isyan etmiyorummm...
ailemi kendimi ve sizi çooook seviyorummmmm......iyiki varsınız
__________________ "Zorlukla beraber kolaylık vardır. Evet, zorlukla beraber kolaylık vardır." (İnşirah, 94/5-6) |