Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2010, 06:55 PM   #19 (permalink)
Parlayan
Üsteğmen

Parlayan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 851
418 Mesajinıza toplam 1,764 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Parlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı..

Alıntı:
Nefti_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba günlüğünüzü kocaman bir gülümsemeyle okudum.Ne güzel ifade etmişsiniz ilerlemelerinizi.Sizde kendimi buldum ben de başı eğik,insanlarla konuşmaya çekinen biriydim.Biraz ortam değişikliği biraz da bu telkinler değişmeme neden oldu.İstediğinizi yapabileceğiniz güç var sizde.Yeter ki gerçekten isteyin her şeyi elde dersiniz.Okumak için hiç bir zaman geç kalmış sayılmazsınız.Yaşınız kaç olursa olsun önemli değil.Gazetelerde okumuyor muyuz 50 yaşında şu üniversinin şu bölümünü bitirdi diye.Yolunuz açık olsun.Sevgiyle kalın
Teşekkürler nefti.Telkinlerin sanada etki etmeye başladığına sevindim.Pes etmiyorum.Aöf 2 yıllığı bu sene bitiriyorum inşallah,dört yıllığa geçicem.Pes etmedim.Seninde yolun açık olsun.Bol gülümsemeli günler diliyorum..