Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2008, 09:42 AM   #472 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın herkese,nihayet siteye girebildik.Canlarım sizden habar almadan olmuyor.Bu ara sadece siteye girip birde televizyon seyrediyorum.Yaz bitince hayat bir düzene girecektir .İnsan olmak ve insanca yaşamak güzel güne önceleri olumlu kelimelerle başlıyordum sonra cümleler oldu şimdi duygulara dönüştü artık her şeye olumlu bakıyorum içimde tarif edemediğim bir şekilde kocaman bir gülümseme var bazen bulutlansada çabuk dağılıyor veya yaz yağmuru gibi çabuk geçiyor.

Kendimi tanımak bana iyi geldi artık sınırlarımın farkına vardım ve ne yapacağımı biliyorum yapamayacağım şeyleri üstlenip kendimi yormuyorum.Hayatım boyunca sınırlarımın üstünde çalıştım ve yoruldum .Birde kimseye kıymet bildiremedim sandım .Ama yapılan hiç bir şey boşa gitmiyor gördüm.Sadece bir kişi bilmek istemedi ama oda biliyorda söylemek istemiyor bunu anladım.Ben hayatan ödülümü aldım beni seven insanlarım var geçmiştende gelecektende .Aradan nekadar zaman geçerse geçsin karsılaştığımızda aynı sevgi ve saygı devam ediyor.

Dışarı çıkacağım için sonra devam ederim hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun