Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2010, 09:32 PM   #6 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Forumda teşekkür etmek

Merhaba Melinda,

Öncelikle önerin için teşekkür ederim. Seninle aynı görüşleri paylaşıyorum Melinda'cım ama dikkat ettiğim bir şey var. Genellikle teşekkür butonu fazla kullanılmıyor diye gözlemledim. Hatta daha önceden bir fikir, yorum içermeyen boş teşekkür mesajlarının silinebileceğini bile söylediğimi hatırlıyorum (İtiraf ediyorum: Bunu bazen yapıyorum ).

Ancak üyelerin ne yazacağını bilemediğimiz için buna engel olmak biraz zor. Ve genellikle bir çok kişi bu şekilde mesaj yazıyor. Düşününce bir üyenin mesajlarının çoğu silinirse bir yerden sonra forumdan sıkılıp yazmak istemeyebilir. Bu da aynı zamanda paylaşımların da azalması ve forumda soğuk bir ortam oluşmasına yol açabilir. Eminim bunu hiç birimiz istemeyiz.

Biz yine de önerelim. Arkadaşlarımızı teşekkür butonunu kullanmaları için teşvik edelim. Gerisini de onlara bırakalım. Bu konuda yapabileceğimiz çok da fazla bir şey yok gibi.

Sevgilerimle