25-06-2010, 09:34 AM
|
#10 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 851
418 Mesajinıza toplam 1,764 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: merhaba Hoşgeldin Elmayra.. Senin yaşadığın olayların aynılarını bende yaşadım.Okuyunca kendimi gördüm.Eşimle evlenmeden önce bir nişan attım.Benden kaynaklı bitti aynı senin anlattığın öfkelenme çabuk incinme gibi davranışlarımdan.Sonrasında hep kendimi sürekli bunları düşünüp suçladım suçladım..Ve bazı şeylerde şuan bile beni etkilediğini düşünüyorum,bu suçlamaların.Üzerimden atmaya çalışıyorum.Kendi üstüne bu kadar gelmemelisin.Hataları tekrar tekrar düşünüp zihninde onların yerleşmesine izin verme.Ego güçlendirici,suçluluk bunları dinliyorum.Sanada tavsiye ediyorum.Yaşadıklarına bir duvar ör.Herşey güzel olacak düşüncesiyle başla bundan sonrakilere.Gene söylüyorum nolur kendini düşünüp düşünüp suçlama sonra ilerki senelere başka şekilde yansıyor.Önüne bak herşey insanın kendi içinde düşüncelerinde.Bence sen zihninde yeni başlangıcını yapmışsın.Önüne bak aydınlık pırıl pırıl günler seni bekliyor....
__________________ |
| |