Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2008, 10:04 AM   #64 (permalink)
MalloryKnox
Teğmen

Tesekkür: 20
76 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MalloryKnox is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mallory'den Haberler

Günaydın!!!

Herkese huzurlu ve mutlu bir gün diliyorum

Kendimi çok iyi hissediyorum günlük. İşler yoğun, mesaiye kalıyorum, ev işlerine koşturuyorum, kendime vakit ayıramıyorum ama mutluyum günlük Süreçten keyif almayı öğrendim artık, yapamadığım şeylere odaklanmak yerine neler yapabileceğime odaklanıyorum. Bu da beni acaba birşeyler mi kaçırıyorum düşüncesinden kurtarıyor. Düşüncelerim fazlasıyla berraklaştı. Tepkilerim çok değişti, benden beklenilmeyecek kadar sakinim. Anlık kararlar almak yerine duygu durumumun dengeli bir hale gelmesini bekliyorum ve kararımı o zaman veriyorum. Beni üzen olaylar aklıma geldiği anda yada oluştuğu anda deep peat yapıyorum. Çok etkili ve süper bir yöntem. Günlerce o düşünceyle boğuşmak zorunda kalmıyorum ve en önemlisi düşüncelerimi biriktirmiyorum Mutluyum günlük!!

Cumartesi yiğenlerim geliyor. Haftaya üniversite kaydı var. Çok heyecanlıyım, onun üniversiteli olduğunu görmek beni çok mutlu ediyor Diğer yiğenim buraya tedavi için geliyor. Alopesi hastası. Vücudundaki bütün tüy ve saçlar döküldü. Sonra yeniden çıktı ama saçları yine döküldü Saç derisine vitamin ve mineral kompleksi enjekte edilecek. Bu hastalığın kesin bir tedavisi yok. Sebebi de bilinmiyor. Sizden ricam bu tedavinin olumlu sonuç vermesi için dualarınızı ve enerjilerinizi göndermeniz. Hepinize çok teşkkürler

MalloryKnox isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla