Konu
:
DİRENÇ ENERJİ GEREKTİRİR!!!!
Tekil Mesaj gösterimi
26-06-2010, 12:53 AM
#
6
(
permalink
)
fgceker
Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: DİRENÇ ENERJİ GEREKTİRİR!!!!
Alıntı:
sesimi duyan yokmu
Nickli Üyeden Alıntı
ben cok takiliyorum eskiye.ve insanlarin sozlerini davranislarini cok inceliyorum.vede o insanlardan kopamiyorum.idama mahkum suclu gibiyim.halbuki hic bi sucumda yok.gercekten.sonuc olarak delirmek uzereyim.yoruldum artik.inanilmaz yorgunum.kendi kendimi bitiriyorum yavas yavas.dertlesmeye akil almaya cook ihtiyacim var.ne yapmaliyim.nasil davranmali.bu sorunumdan nasil kurtulmaliyim.bir bilen yokmu.bana ciddi anlamda yardim edebilecek biri yokmu.sesimi duyan....yokmu!
merhaba:)
Atman gereken ve pek çoklarının atmaya cesaret edemediği o büyük adımı attın öncelikle bu sebepten seni tebrik ediyorum.
Kendi iç yolculuğuna başlama cesaretini gösterdiğin ve içinde yaşadığın sıkıntıların sana yolladığı sinyalleri görmezden gelip bastırmaya çalışmadığın için. Seni neyin huzursuz ettiğini ve şu an içinde bulunduğun durumda olmana neyin sebep olduğunu artık biliyorsun ve inan bana değişime ve gelişime giden yolda bu en zorlu adımlardan biri.Pek çok insan bunun farkında olmadan ölüp gidiyor
Ve o çok ön
emli olan ikinci adımıda atmış bulunuyorsun; sesimi duyan var mı diyerek birilerinden yardım istedin ve sana şunu söyleyeyim ki yeryüzünde yaşayan pek çok insan sırf başkalarından yardım istememek adına çok kolay bir şekilde halledebilecekleri işleri bir ömür boyu boyunlarında yük olarak taşıyorlar.
Cesaretinden dolayı seni ayakta alkışlıyorum...İyiye ve hayatın için olumluya doğru giden yolda iki koca ve önemli adımı attığın için
Sesini duydum ve isteklerini okudum.Ben burdayım
Can kulağıyla ve gönül kulağımla dinlemeye ve elimden geleni yapmaya hazırım
fgceker
Açık Profil bilgileri
fgceker - Daha fazla Mesajını bul