Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2010, 01:22 AM   #9 (permalink)
RenaC
Yüzbaşı

RenaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really nice
Standart Cevap: DİRENÇ ENERJİ GEREKTİRİR!!!!

Alıntı:
sesimi duyan yokmu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben cok takiliyorum eskiye.ve insanlarin sozlerini davranislarini cok inceliyorum.vede o insanlardan kopamiyorum.idama mahkum suclu gibiyim.halbuki hic bi sucumda yok.gercekten.sonuc olarak delirmek uzereyim.yoruldum artik.inanilmaz yorgunum.kendi kendimi bitiriyorum yavas yavas.dertlesmeye akil almaya cook ihtiyacim var.ne yapmaliyim.nasil davranmali.bu sorunumdan nasil kurtulmaliyim.bir bilen yokmu.bana ciddi anlamda yardim edebilecek biri yokmu.sesimi duyan....yokmu!
Merhaba

Yazdığınızı önemle okudum.Sesimi duyan yok mu demişsiniz.Emin olun bu forumun bi köşesinde sesinizi duyan mutlaka vardır.Diğer Forumlar gibi ellerini boş döndermez kimse senin.

Şimdi Sorununu neden önemle okuduğuma gelince senin durumundaydım bir zamanlar gerçekten çok zor zamanlar geçiriyor çok üzülüyordum.Çok boğuştum durdum.

Ve sonunda ne keşfettim biliyomusun.Kendi doğrularımdan başka doğrular olduğunu.Bu şu an senin yaptığın ve zamanında benim yaptığım nedir biliyomusun insanın kendi doğrularından dışarı çıkamaması ve sürekli karşısındakini o doğrular çerçevesinde yargılaması.Ve affetmek güç olur bu durumda,takıntı aklında kalır gitmez.Çünkü kendine yediremezsin.

Neden mi bak işte bu gerçekten çok önemli.ÇÜNKÜ KENDİ DOĞRULARIN SINIRLIDIR...Ve sen buna öyle inanırsın ki çerçeveden dışarı çıkamazsın bu şekilde tıkanıp kalırsın.

Ben ve tanıdıklarım bu durumdan nasıl kurtuldular dersen gelelim işin orasına.

EMPATİ EMPATİ EMPATİ

Bu konuyla gerçekten ilgilen.Karşıdakini daha iyi anlamak sana karşı yaptığını gerçekten ne için yaptı,Nerede hangi şartlar altında ne düşünerek yaptı.Bunu çözdüğün zaman Olay bitmiştir artık bu yakındığın durumdan kurtula bilirsin.
İnternette bununla ilgili bir çok döküman var araştırıp gerçek bir empati nsıl yapılır öğrenebilirsin.

Gerçek bir empati bir anlık kimlik değiştirmektir.Yani bütünüyle karşındakini hissedip onun ne düşüneceğini,ne yapacağını ne yapması gerektiğini öğrenebilirsin.İnan ki bazı insanlar gerçekten senin düşündüğünden çok daha değişik düşünceler içinde davranışlarını sergileyip düşüncelerini söylüyorlar.

Yanlış algı,yanlış bakış açısı insanı yiyip bitiriyor.iyi düşün,olumsuz düşüncelere yer vermeden sorunlarını halletmeye çalış bir süre sonra gerçekten bu konuda kendini aştığını göreceksin.

UNUTMA HAYATTA SADECE SENİN DOĞRULARIN YOKTUR...

Umarım yardımcı olabilmişimdir Arkadaşım.

Sağlıcakla kal..
RenaC isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla