Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2010, 10:52 AM   #9 (permalink)
çerkeskızı
Teğmen

çerkeskızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 52
31 Mesajinıza toplam 102 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
çerkeskızı will become famous soon enoughçerkeskızı will become famous soon enough
Standart Cevap: Utangaçlıkla başa çıkma taktikleri

Alıntı:
kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim hayatımı altüst eden bişey.Millet küçümsüyor.Kendileri yaşamadığı için kolaylarına geliyor.Yok karşındaki insan niye utanıyorsun ki diyorlar sanki biz bilimiyoruz.Seviyorsun söyleyemiyorsun iş konusunda olman gereken yerin daha altında biryerde çalışıyorsun.Ya da uzun süre işsiz kalıyorsun.Sessiz diye dalga konusu da olabiliyorsun.Ben çok sevmiştim birini benden bundan dolayı ayrıldı.O zmaan o kadar çok koymuştu ki.Ölmek bile istedim.Seviyorsun kişiliğinden dolayı ayrılıyor.Çok acıydı.Ondan sonra değşişmeye daha uğraştım.Biliyorum kişiliğim çok değişmez.Ama üzerime bişeyler koyabilirim...Zaten bana beni ben diye seven kişi lazım.
Arkadaşım evet bu utangaçlık çok kötü bi sorun ama emin ol atlatılıyor ben de çok utangaçtım bu kaçıncı baskı oluyor bilmiyorum ama her yere yazdım bunu galiba neyse işte bunu atlatmak için üstüne gitmelisin daha çok toplum içinde ol,daha çok konuş ama ne olursa olsun alsa kaçma.Demesi kolay diyebilirsin belki ama dediğim gibi ben de aynı sıkıntıdaydım o yüzden anlayabiliyorum.Öncelikle bu ego güçlendirici-sosyal fobi-sosyallik artırıcı-topluluk önünde konuşma telkinlerini dinle bence (dinliyosundur zatende) yine de söyleyim dedim onların büyük ölçüde faydası oluyor ayrıca kendini asla dışlanmış hissetme bu huyuna bir şey diyen olursa amaaan naapiim yaa ben buyum dersin aynen böyle dedim bende kimseyi takma önemli olan sensin bunu unutma Kesinlikle atlatırsın kendine inan ve asla bu durumu bir eksiklik gibi görme asla kaçma inadına üstüne git ben inandım başardım sen de yapabilirsin sevgiler..
Kim istedi sevdayı gamlı aşk ziyandır..

çerkeskızı isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla