Alıntı:
çerkeskızı Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım evet bu utangaçlık çok kötü bi sorun ama emin ol atlatılıyor ben de çok utangaçtım bu kaçıncı baskı oluyor bilmiyorum ama her yere yazdım bunu galiba neyse işte bunu atlatmak için üstüne gitmelisin daha çok toplum içinde ol,daha çok konuş ama ne olursa olsun alsa kaçma.Demesi kolay diyebilirsin belki ama dediğim gibi ben de aynı sıkıntıdaydım o yüzden anlayabiliyorum.Öncelikle bu ego güçlendirici-sosyal fobi-sosyallik artırıcı-topluluk önünde konuşma telkinlerini dinle bence (dinliyosundur zatende) yine de söyleyim dedim onların büyük ölçüde faydası oluyor ayrıca kendini asla dışlanmış hissetme bu huyuna bir şey diyen olursa amaaan naapiim yaa ben buyum dersin aynen böyle dedim bende kimseyi takma önemli olan sensin bunu unutma Kesinlikle atlatırsın kendine inan ve asla bu durumu bir eksiklik gibi görme asla kaçma inadına üstüne git ben inandım başardım sen de yapabilirsin sevgiler.. |
Ben geçmişe göre çok iyiyim.Üzerine gidiyorum.Tiyatro olsun sinema olsun sosyal etkinlik olsun katılıyorum.Sürekli okuyorum.Kendimi giderek daha seviyorum.Daha güveniyorum.Hayat herşeyiyle mükemmel.Teşekkürler