Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-06-2010, 02:12 PM   #25 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI.....

Ben bu konuyu en büyük webmaster forumlarından birine ekledim.Günde 200.000 kişinin ziyaret ettiği bir forum.
Ne yazık ki bazı kişilerden hiç beklemediğim tepkiler aldım.
Neymiş efendim yardım etmezlermiş orası doğu iliymiş.
Tabii ki destekleyeceğini söyleyenlerde oldu.
Konu ne yazık ki kendi aralarında tartışmaya döndü ve silindi.

Bu bağlamda söz konusu olan çocuklar için hayatimdegisti üyelerimizin çabaları benim için ayrıca değerli.
Sitemizde ki üyelerimiz kişisel gelişimle ilgili oldukları kadar aynı zamanda duyarlılar.Çocuklar söz konusu olduğunda elbette doğu batı demeden elimizden ne geliyorsa yapacağız.

Başka bir forumda konu açıp orada ki bazı kişilerin tavrını görünce sitemizin değerini bir kez daha anladım.

65.000 yakın duyarlı üyemizle biz yeteriz.Sitemizin kardeş okulu ilan ettiğimiz Hendekköy İlköğretim Okuluna desteğimizin süresi sınırlı değildir.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla