Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-06-2010, 08:37 PM   #29 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI.....

Merhabalar bturk,

Konunuzu açtığınız günden beri takip ediyorum. Öncelikle çabanız için sizi ne kadar takdir etsem, ne kadar teşekkür etsem azdır. Oradaki öğrencilerin çektiği sıkıntıları sadece ekranlarda izlediğim ve -biz Karslıyız- babamın çocukluk anılarından anlattığı kadarıyla biliyorum. Yaşamak bambaşka bir duygudur. Yaşama sevinçleri, azimleri, dünyaya bakışları bizlerden çok daha farklıdır öyle hissediyorum.

Atakan bey başka bir forumda beklemediği tepkilerle karşılaştığından bahsetmiş. Çok üzüldüm ama hiç şaşırmadım biliyor musunuz? Ne doğulu, ne batılı olmak yetmiyor insan olmak için. İnsan önce içini temiz tutmalı bana göre. Sadece eğitim alanında değil bir çok konuda ikicilik yaratmaya çalışan insanlar var ne yazık ki... Bunlar içinde öğretmenler de var. Bu daha da kötüsü.

Bir sürü tanıdığım öğretmen var. Herkes oraya gitmemek için, giden bir an önce "Kurtulmak" için can atıyor. Çocuklara şiddet uyguluyorlar. Bir sürü arkadaşımdan duydum dayak arsızı olmuşlar diyorlar. Ne kadar çirkin. İnsan böyle eğitilmez. Sizin gibi idealist öğretmenler yok denecek kadar az kısaca. Bunun farkındasınızdır.

Ben üniversite mezunuyum. İşim yok. Dolayısıyla maddi gücümde... Hala ailemden harçlık alıyorum. Şuan kurum sınavlarına hazırlanıyorum. Her zaman kitap okumaya çok önem verdim. Kitaplarım en kıymetli eşyalarımdandır. Okuması için dahi kimseye vermem. Çünkü insanların kitaplara çok acımasız davrandığını düşünüyorum.

İlkokulda annemlerin aldığı hikaye kitaplarımdan evimizde duranlar var. Onları hep saklamak isterdim. Ama anladım ki benim hayatımdaki yerleri tamamlanmış. Sizin güzel yavrularınıza gitmeyi bekliyorlarmış. Onlara ihtiyacı olan birbirinden güzel çocuklarımız var.

Şuan şehir dışındayım. Eve gidince toparlayıp kargoyla verdiğiniz adrese yollamayı düşünüyorum. Keşke maddi anlamda da bir şeyler yapabilseydim. Elimden bu kadarı geliyor kusura bakmayın.

Umarım çocuklarınıza ufak da olsa bir faydam dokunur bu yolla.

Birde bir sorum olacaktı size. Şuan okullar tatil. Siz tabii öğretmenler seminerlere gidiyorsunuz. Ama bildiğim kadarıyla çarşamba günü seminerler bitecek. Yaz boyunca okulda görevli birisi olacak mı? Yani kargoyu okula yolladığımda -ki başka arkadaşlarımız da gönderecektir- okul kapalı olursa ne olacak? Ona göre Kpss'den sonra yollarsam daha iyi olur benim açımdan. Yani sınav öncesi hazır zaten çocuklar da tatildeyken acele etmeme gerek yok diye düşündüm. Bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.

Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın.