28-06-2010, 12:24 AM
|
#33 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Alıntı: bturk Nickli Üyeden Alıntı
Sayın Wampirella öncelikle duyarlılığınız için teşekkür ederim.Ayrıca sınavınızda da başarılar diliyorum,dilerim en kısa zamanda sınav stresinden çabucak kurtulursunuz.Ben de doğuluyum ama şu yaşıma kadar kesinlikle doğulu-batılı ayırımı yapmadım.Çok samimi olduğum arkadaşlarım hep batılıydı.Yanlış değerlerle hareket etmediğin sürece bu kısa ömürde çok faydalı işler yapıp gereksiz ayırım polemiğine girmez bir insan.Hepimiz aynı yerden geldik aynı yere döneceğiz. Ben okulun kadrolu müdiresiyim,yeni atandım.Dolayısıyla yazında görev başında olacağız.Bu konuda bir kuşkunuz olmasın.aslında bu konunu böyle rağbet göreceğini tahmin etmiyordum.Bunun gibi daha önce bir kaç girişimim oldu ama sonuç alamadım.Bundan da ilk başta pek umudum yoktu ama sağolsun Atakan Bey ve diğer değerli Site üyeleri çok ilgilendiler.Başından beri hiç yalnız bırakmadılar.Ben 6 yıllık eğitimciyim ve görev hayatımın her kademesinde kendi çabamla birşeyler yapmaya çalıştım.Olanla yetinmedim.İnanın bize verilen bir boş bina okul diye içinde de birkaç sıra-masa,al burda eğitim ver deniliyor resmen.Fotokobi makinesi yok çocuklara çalışma etkinlikleri yaptıramıyoruz.Ve şimdiki müfredat tamamiyle öğrenci merkezli etkinlikle dayanıyor.Özel kolejlerdeki aynı kitaplarla burdaki çocuklara ders yapıyorsun.Daha sonra da doğuda niye eğitim düşük diye hesap soruluyor.Kütüphane var içinde kitap yok,fen laboratuarı var içinde malzeme yok,spor odası var içinde spora dair bir şey yok,satranç odası var içinde satranç yok,sınıf var içinde ders araç-gereçleri yok.Çocuklara oyun parkı yapılmış,hayvanlar gölgelenmek için kullanıyorlar.Daha bir sürü şey.Dediğiniz gibi ancak yaşayan bilir.Çaba gösterince de abes karşılarlar,deli misin otur oturduğun yerde,rahatlık mı batıyor derler. Temennim; muhakkak herşeyde bir hayır vardır düşüncesiyle güzel sonuçlar elde etmek.Kardeş sitemizle tanışmamız herkesin faydasına olacak bence.Hepimiz birşeylere vesile olmanın mutluluğuyla yaşayacağını.İYİ Kİ VARSINIZ........ | Çok teşekkür ederim. Söylediklerinizde çok haklısınız. Birde her ile üniversite kuruluyor. Sanki bu zamana kadar çok okul yapmışlar, o bölgelerin her eksiğini tamamlamışlar gibi. Gösterişe karşıyım ben. Ayrıca inanın ki yardım kuruluşları olsun, vakıflar olsun, dernekler olsun... Hiç birine yardım yapmıyorum. Çünkü güvenmiyorum. Aslında içimden geçiyor ama insan neye, kime yardım ettiğini de bilmek istiyor. Ben şuan çok huzurluyum. Çünkü biliyorum ki en doğru yere gidecek yardımlarımız. Size de buna vesile olduğunuz için çok teşekkür ederim. Alıntı: bturk Nickli Üyeden Alıntı
Hepimizin muhakkak evinde,işyerinde yenisini aldığımız için kullanmadığımız, bir okulun ya da öğrencilerin işine yarayabilecek ikinci el malzemesi vardır.Yapacağımız şudur,bir kenarda boş boş duracağına birilerin işine yarasın mantığıyla hareket etmek. Kargo ücreti hiç sorun olmasın sizin için ,biz öderiz.SAYGILAR.... | O kadar da değil 
Ben eve gidince bir bakayım. Top a4 kağıtlarından da gönderebilirim. Ne kadar kitap olduğunu tam bilmiyorum. Fazla değilse yanımda taşıyabilirsem kağıt da gönderirim. Ama sizi biraz bekletebilirim. Bunun için şimdiden kusura bakmayın. Göndermeden önce size pm atarım.
Sevgilerimle |
| |