Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2010, 02:09 PM   #36 (permalink)
bturk
Teğmen

bturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 61
40 Mesajinıza toplam 263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bturk will become famous soon enoughbturk will become famous soon enough
Standart Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI.....

Sayın site üyeleri,
Muhakkak bazı arkadaşların aklında soru işaretleri oluşabilir.Acaba gerçekten öyle bir okul var mı?Gerçekten bu okulun ihtiyacı var mı?Yardımsever insanların iyi niyetini kullanıp sömürmeye yeltenen o kadar üçkağıtçı kişi varki ortalıkta, bu konuda temkinli davranmanız çok normal.Keşke buraya gelip görme imkanınız olsaydı.Buradaki çileyi yaşayarak görebilseydiniz.Ki belki,bizden kötü durumda olan, yurdun her köşesinde bu sorunu yaşayan binlerce okul vardır.Yanlış anlaşılmasın diye para yardımını kabul etmiyorum.Bize yapacağınız en büyük iyilik biraraya gelip ikinci el bir fotokobi makinesi ve ikinci el hikaye,roman,ansiklopedi türü kitaplar temin edip ayrıca evinizde işyerinizde kullanmadığınız ikinci el eşyalarınızı göndermek olacaktır.Bize güveniniz tam olsun.

İmkanınız olursa veya tanığınız arkadaşlarınız varsa buralarda, ziyarette bulunup emin olabilirsiniz.Göndereceğiniz eşyalar okulun demirbaş listesine kaydedilip bir nüshası yardımseverlerin adreslerine gönderilecektir.

Nakit yardımına Çevre duvarı için ilk etapta sevindim,çünkü çevre duvarı ancak nakit yardımıyla yaptırılabilirdi.Fakat daha sonra düşününce bunun yanlış anlaşılmaya yol açacağından çekindiğim için nakit yardımını kabul etmemeye karar verdim.Aslında buralı zengin bir iş adamına ya da bir sanatçıya veya başkana ulaşılabilseydi örneğin Aziz Yıldırım'a kendi adını vererek yaptırabilirlerdi.Okulun fotoğraflarını, MAVİİNCİ arkadaşımın facebookta açtığı HAYATA BİR ADIM BELKİ DE SENİN SAYENDE ATILACAK grubuna atmışım.O sayfaya girip bakabilirsiniz.SAYGILAR.....
bturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla