Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2010, 10:44 PM   #39 (permalink)
fgceker
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI.....

Besra hanım merhaba;

Öncelikle sizi ve içinde bulunduğunuz durumu çok ama çok iyi anlıyorum çünkü benim kızkardeşimde aynı sizin koşullarınızdaki bir okulda hem müdürlük hemde sınıf öğretmenliği yapıyor,sanırım o yüzden neler çektiğinizi tam olarak olmasada anlayabildiğimi söyleyebilirim.

Sizin çalıştığınız Erganide kardeşimin çok yakın bir arkadaşı çalıştı ve o çevredeki okulların durumunu az çok biliyoruz. Kendim şu anda öğrenci olduğum için maddi olarak bir yardımda bulunamıyorum fakat elimden gelenden daha fazlasını yapmaya çalışacağım.

Diyarbakır Erganide hastanede görev yapan ve Size yakın olan Mardin Kızıltepede görev yapan 2 doktor arkadaşım var ikisinede bu konuyu ileteceğim ve ellerinden geleni yapmak isteyeceklerinden eminim hatta birisi çocuk doktoru belki okullar yeni döneme başladığında ara ara gelerek çocukların sağlık kontrollerini bile yapmayı üstlenebilir....

En kısa sürede kendilerine ulaşıp sitede vermiş olduğunuz telefon numaranızdan size ulaşmalarını sağlayacağım. Bunun yanında tanıdığım diğer insanlarada konuyu ileteceğim.Hepsinin seve seve bu projede yer almak isteyeceklerine eminim. Belkide hastanede bir kampanya başlatabilirler...

Bir elin nesi var, iki elin sesi var diye boşuna dememiş atalarımız
fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla