Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2008, 04:39 PM   #12 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Brain Wawe Classic Music (Beyin Dalgalarıyla Klasik Müzik 4Cd-alpha-beta-teheta)

Alıntı:
AZARRATH Nickli Üyeden Alıntı

Tekrar insanların bir sonra söyleyeceği sözler aklımın içinde gezinmeye başladı,ıman danrım geri geldiler....
  Bu zaten herkeste olan birşeydir.Lisede öğretmenim konuşurken bir sonraki söyleyeceği sözü değil konuşmanın bütününü onunla beraber içimden söylerdim.Sonra da düşünürdüm 'al işte bende yapabiliyorum senin yaptığını diye'Ama bir soru sorduğunda kalırdım.Sonradan anladım bunun tamamen çocukça birşey olduğunu.

Bir sonra söyleyeceği sözler değilde konuşmanın bütünü geliyorsa olabilir ama gelen bir iki kelimeyse üzgünüm bu herkeste olan birşey.
Bunu karşında sohbet ettiğin bir insana denet.Bir yazı yazsın uzun olsun ama kendisi yazsın,sonra onu senin karşında okumaya başlasın.
Kendi istediği bir yerde dursun bakalım devamını getirebilecek misin?Bir iki kelime değil,tamamını getirebilirsin ancak psişiğim diye iddia edebilirsin.

Raslantılar psişik olmayı kanıtlamaz.Bana da çok olur istediğim insan beni arar,yolda görürüm,ya da o gün başına ne gelicek içime doğar.
Ama bu benim psişik olduğumdan değil,sadece o anda frekansımın çok kuvvetli olmasından kaynaklanır.Devamlılığı önemlidir.Bu da diğer konu gibi bir iki olayla kesinleşmeyecek bir olgudur.

Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla