Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... yalnız burdan o şekilde göndermek çok masraflı olmazmı? biz direk para yollamıştık çünkü hem burdan çok daha ucuz,(yer biliyorsanız yada yardım etmesini sağlarsanız en azından kar düşümüyle) aynı paraya 2tane alınabiliyor ,hem de kargo masrafı olmuyor.. en azından bi hesapa herkes 5-10 bile olsa havale yapsa (havale ücreti 3tl belki onu ücretsiz yapabilrsinzi bankayla konuşursanız,dernek hesabına oluyor diye hatırlıyorum) çok para birikebilir,birde tahminim topta yoktur biz özellikle top ve kitap öncelikli demiştik çünkü henüz çocuklar, sonra kalan parayla da 3bilgisayar alındı çocuklara öğretildikten sonra ,hergün sırayla kullanma imkanı verildi.aaa bide en önemlisi yani önceliğimiz büsttü o yapıldı,sizin varmı? ayrıca üyesi olduğum dernekle konuşup sizinle iletişime geçmeye çalışacağım, yaz olduğu için üniversiteliler evinde,ama o kargo sağlayabilir bize. ama bence dediğim gibi siz bir yerle anlaşın biçeşit sponsor olabilir onlarda enazında 1tl bile indirse bizim için çok iyidir dimi.bizi bilgilendirin fiyatları konusunda herkeste ona göre bişi yatırsın,bende iletişime geçeceğim arkadaşlarımla..
__________________ Beni öLDürMeYen ŞeY ; aNCak GüÇLenDirir... |