Konu: tanışma
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2010, 01:45 PM   #15 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: tanışma

Merhabalar tekrardan Doğan bey,

Öncelikle terleme ile ilgili sorduğunuz sorudan başlayalım. Temas alerjisi diye bir şey duymadım. Bununla ilgili bir bilgim yok ancak kişiye özel olarak aşırı terleme için cd hazırlanıyor. Linkten bu konuya bakabilirsiniz.

Sağlık :: Aşırı Terlemeye Son Verin! - Hayatım Değişti Telkin CD

Daha ayrıntılı bir bilgi almak isterseniz eğer Atakan beyle iletişime geçebilirsiniz.

Diğer sorularınızla ilgili olarak şunu söyleyeyim. Odadan çıkmanız sorun yaratmaz. Bu telkinler subliminal olduğu için zaten odaklanmadan dinlemeniz gerekiyor. Yani televizyon izleyebilir, müzik dinleyebilir, günlük işlerinizi de yapabilirsiniz. Eğer dinleyerek rahatladığınızı hissediyorsanız gece uyurken dinlemenizi öneririm.

Sorunlar tekrar nüks eder mi demişsiniz. Aslında bu soruya net bir cevap vermek zor. Çünkü bu yaşadığınız sorunun ne olduğuna da bağlı. Mesela ben aşırı derecede kızarıyordum birileriyle konuşurken. Sadece ego ve suçluluk telkinleriyle bu sorunumu aştım. Tekrarda olmadı. Olacağı gibi bir endişemde yok. Ego ve suçluluk dinlemeye devam ediyorum tabii hala.

Telkinlerinizi dinlerken doktora da gidip ilaç takviyesiyle de güçlendirebilirsiniz. İyileştikten sonra terlemeyle ilgili dinlediğiniz bir telkin varsa belki bir süre devam edebilirsiniz ama zaten olmayan bir sorun içinde uzun süre dinlemenize gerek olacağını düşünmüyorum.

Sevgilerimle.