Alıntı:
Elektra Nickli Üyeden Alıntı
Aile faktörü elbetteki önemli kişinin yetişmesinde, sizin aileniz size karşı ilgisiz ve sevgisiz olmuş olabilir ama bu sizinde bunu aynen devam ettireceğiniz anlamına gelmez. Siz gerçek sevgi ve güvene tanık olmamışsınız sanki, hiçbir şey içinde geç değil zaten, elbet bir gün sizinde karşınıza gerçek sevgi ve güven veren bir kişi ya da kişiler çıkacak, çünkü varlar. Ama sizde o kişilere çevrenizden gördüğünüz, ya da yaşadıklarından biçtiğinizi pay olarak verecekseniz, hayatınızdan çekip gideceklerdir. Buna engel olmak için birşeyleri değiştirmelisiniz, örneğin önyargılarınızı. Şunu da unutmayın ki ne kadar sevgisiz ilgisiz hatta ot görünselerde aileniz her zaman için yanınızdadır ve bilmediğiniz bir sevgiyle size bağlıdır. |
evet sizinde söylediğiniz gibi gerçek sevgi ve güvene tanık olmadım.şartlı bir kabul vardı sevgi de denmez buna ''dediklerimizi yaparsan seni kabul ederiz aksi halde seni evlatlıktan reddederiz'' ...ailemde o güveni hiç hissetmedim, bizim istediğimiz gibi bir insan olursan yanında oluruz aksi halde hiçbir zaman seni destekleyemeyiz dediler ben ailem olmadan yaşıyorum.çünkü onların bana sunduğu hayatı yaşamaktansa yaşamamayı yeğlerim...bir ailem olmasını çok isterdim ancak gerçek ailemi istemiyorum.şartlı bir sevgi,desteklemek yerine sürekli engelleyip kısıtlayan bir aile yerine kimsesiz olmak daha iyi.