Cevap: Durugörü Çeşitleri Durugörü konusu, internette ve kitaplarda anlatıldığı kadar zor bir olay değil. İnisiyasyon almanıza da gerek yok. Size lazım olan kristal küredir. Bu küre birçok değerli taş firmalarında satılmaktadır. Ben, sırf bu yetenek için bu ay bir tane satın aldım. Küreler yurtdışından özel getiriliyor. Büyüklüğüne göre ücreti değişiyor. Ben 60 liraya aldım. Birazda pazarlık ettim tabi ki. Küreyi satın aldıktan sonra birde 1 metre kadar siyah kadifeye ihtiyacınız var. Sonra marangozdan, küreyi içine yerleştirmek için tahtadan kutu yaptırıyorsunuz. Dengede reiki sitesinde kristal küreyi arındırmak için yapılacak uygulamaları anlatmışlar. Tuzlu ve sirkeli suda 24 saat bekletmek gibi ama daha uzun uygulamalar. Başlamak için mor kısık bir ampülün arka tarafınızda prizde takılı olması ve odanın hiç ışık almaması gerekiyor. Meditasyon yapanlar bu durumu iyi bilirler. Sonra masanın üzerine serili siyah kadifenin üzerine kristal küre konmadan önce kullanacak kişi tarafından uyumlanması gerekiyor. Daha sonra hergün yarım saat küreye bakılarak çakralarda olan enerjinin alın bölgesine çıkarılmasıyla bu yetenek yavaş yavaş açılıyor. Düzgün ve kurallara uyarak çalışanlar 6 ay gibi bir zaman sonra basit durugörü olabilirler. Daha fazla çalışanlar inisiye alarak şifacı olabilir ve insanın bedenindeki organların renklerini görüp hasta olan bölgeleri şifalandırabilirler. Bu mesleği yapanlar iyi para kazanmaktadır ama önce kendilerini şifalandırması gerekir. Unutulmamalıdır ki, enerjiyi üst bölgeye çıkardıktan sonra dünya ile olan bağlantıları daha az olacaktır. Eğlenmek gibi. Bu mesleğe kendini adayanlara imreniyorum. İleri derecedeki durugörüler, karşısındaki kişinin yalan söylediğini renklerinden anlayabilirler. Umarım bu konuda yardımcı olmuşumdur. Ben de bu kadar bilgi sahibiyim. Uygulamak isteyenler, W.E. BUTLER adlı yazarın durugörü teknikleri kitabını satın alabilirler. Ben şehir dışında birinden satın aldım. Piyasada yok maalesef. Bulursanız bana da haber verin. Afacan yeğenim odamı fazla kurcalıyor. Sağlıcakla kalın. |