Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2010, 03:03 PM   #8 (permalink)
bigokyanus
Guest

Standart Cevap: Kendinden nefret eden bir insan

Alıntı:
gülsevgi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet sizinde söylediğiniz gibi gerçek sevgi ve güvene tanık olmadım.şartlı bir kabul vardı sevgi de denmez buna ''dediklerimizi yaparsan seni kabul ederiz aksi halde seni evlatlıktan reddederiz'' ...ailemde o güveni hiç hissetmedim, bizim istediğimiz gibi bir insan olursan yanında oluruz aksi halde hiçbir zaman seni destekleyemeyiz dediler ben ailem olmadan yaşıyorum.çünkü onların bana sunduğu hayatı yaşamaktansa yaşamamayı yeğlerim...bir ailem olmasını çok isterdim ancak gerçek ailemi istemiyorum.şartlı bir sevgi,desteklemek yerine sürekli engelleyip kısıtlayan bir aile yerine kimsesiz olmak daha iyi.
Kimsesiz olmak daha iyi değil , tatmadığınız şeyi bilemezsiniz. Herkes birçok şey yaşıyor , en azından sıcak bir yuvada ve kimseye muhtaç olmadan yaşadınız...

Öncelikle şükredecek çok şeyiniz varken, üzen şeylere odaklı olmanız mutsuz olmanızı sağlıyor . Kabuğunuzdan biraz çıkmayı deneseniz...

Bir kitap önereceğim , Var olmanın gücü, Echart Tolle'nin... Çok faydası olduğunu gördüm, samimiyetime inanın ben de çok şey yaşamış , bunları aşmış ve hala da kendisi, eşi ve oğlu için aşmaya çalışan biriyim...

Gelsin bakalım diyorum hayat bildiği gibi, ben hazırım.. Hayat bir öğrenme ve gelişim süreci , kendimi geliştirmeye ve öğrenmeye çalışıyorum. Deneyin kazanan siz olacaksınız....