Alıntı:
Nefti_ Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba,kendini sevmek için,insanları sevmek için kimseye ihtiyacın yok.Zaten sevmek tek kişiliktir.Karşılıksız demiyorum karşılığını bu dünya da alıyorsun zaten.Ama görmüyorsun.Kalbini ve gözlerini kapatmışsın.Sen neyi ne şekilde görmek istersen o şekilde görürsün.Madem ki buradasın değişime açıksın o zaman.Belkide yıllardır hayatı kendine zehir ettin,yaşamaktan bıktığın anlar oldu.Bunu kendine yapmaya hiç hakkın yok.Hepimiz yaradan için eşitiz.Birimizin birimizden üstünlüğü yok.Sen senin için farklı olanı sadece sen görürsün.Bence burada olman için büyük bir lutuf hepimiz için.Şükredecek o kadar çok meziyetlerimiz var ki.Her şeyden önce soluduğumuz bir parçacık oksijen için değmez mi mutlu olmaya.Sevgilerle. |
kendimden nefret ettiğim gibi herkesten nefret ediyorum.eskiden herkesin kendim gibi olduğunu düşünürdüm yani kendinden ve herkesten nefret ettiğini...ancak yaşadıkça biraz çözdüm benim gibi umutsuz,hayata küsmüş çok az insan var,kendilerini de hayatı da seviyorlar...bende böyle olmayı çok isterdim.değişmeyi istiyorum ancak çok zor görünüyor.şimdilik sadece farkına vardım,gerisi gelir mi bilmiyroum.