Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2010, 03:21 PM   #40 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Sitede yönetime ordumu el koydu?

Selam arkadaşlar,

Konu içinde tartışılmış hatta silinen mesajlarda var gibi geldi bana. Üzüldüm. Rütbeleri hiç bir zaman kriter olarak algılamadım. Mesajların kalitesiyle ilgileniyorum çünkü. Bu konuda hemfikiriz sanırım.

Ancak iyi ya da kötü arkadaşlarımıza iyi ki varsın ya da teşekkür ederim demekte bir sakınca görmüyorum. İyi ki varsınların yazılmasından da rahatsız olan arkadaşlarımız bu butonu kullanmayabilirler. Ben çok beğendiğim ve gerçekten kaliteli bulduğum paylaşımlarda teşekkür butonuna ek olarak teraziyi kullanıyorum. Benim için kriter bu açıkçası. Yani rütbeymiş yıldızmış kaç yıldızım olduğunu bile bilmiyorum, aklıma bakmak hiç gelmedi. Önemli de değil. Hiç olmasın. Ben yine de buradan ne öğrenebilirim. Arkadaşlarıma nasıl yardımcı olabilirim diye bakmaya devam ederim.

Bu konudaki yorumlar biraz da olaya nasıl bakıldığıyla ilgili. Ben açıklamaları mantıklı ve haklı bulduğumu söyleyebilirim. Ancak bu çok tek taraflı ve dar bir görüş olur. Burası kişisel gelişim sitesi. Kimse kimseden üstün görülemez. Bu şekilde düşünerek bence kendi kendini ayıran siz oluyorsunuz. Hepimiz arkadaşız ve bu sitenin üyeleriyiz. Bence olaya bu açıdan bakmak lazım. Rütbelerin ikicilik yaratabileceği gibi değerlendirmeleri doğru bulmadım. Eminim yöneticilerimizde böyle bir şeyi kesinlikle amaçlamamışlardır. Burada bu gözden kaçırıldı sanırım.

Site nasıl daha iyi bir hale getirilir bunun için uğraşıyoruz. Forumu daha sıcak bir hale nasıl getirebiliriz? Üyelerle nasıl daha iyi iletişim kurabiliriz? bunları düşünüyoruz. Emin olun bunun için kafa yoruyoruz. Sadece bir rütbe için bu tür yorumlar yapılmasını hiç doğru bulmadım. Ancak arkadaşlarımızın da kriteri bu saygı duyuyorum.

Forumu güzelleştirmek ve daha sıcak bir hale getirmek için düşünüyoruz dedim. Eğer önerileriniz varsa ne yapabiliriz? Bu konuyla ilgili net fikirleri olan arkadaşlarımız bunu öneri ve isteklerimiz bölümünde belirtirlerse çok sevinirim. Yine eleştirileriniz doğrultusunda kendisi görmüştür gerçi ama Atakan beyle de konuşmayı düşünüyorum. Bizim için herkesin görüşü değerli.

Sevgilerimle.