Çok basit bir sorunun bu kadar içinden çıkılmaz hala gelmesi bana biraz tuhaf geldi
türkiye de asker durumun toplum üzerindeki baskısı su geçilmez bir gerçektir.. rütbe olayı çoğu forumda kullanılan bir şablondur burada da kullanılmıştır.. konuya mesaj yazanların hepsı eleştiri yapmış ama çözüm sunan üye sayısı azınlık.. ben çözüm için yazanlar grubunda olmak istiyorum..
forumda tecrübe puanı ve foruma mesaj yazdı puanı şeklinde bir şablon olabilir veya nick isimlerin altında büyük puntolarla HAYATIM DEGİŞTİ yazısı yazılıp forumlardaki yazı ve paylaşımlara göre HAYATIM DEGİŞTİ yazılarısı renklendirirme yoluna gidilebilir.. mesela H harfi mavi yeni üye olduğunu tespitinde H sonra gelen A harfi yesil olduğunda ise üyenin foruma kattığı yazı paylaşım şeklinde HAY y harfi ise mor olduğunda forumdaki tecrübeli olduğu seklinde bilgileri yanısatabilir.. rütbe yerine HAYATIM DEĞİŞTİ yazısına farklı renkler verip üyelerin foruma katkıları takip edilebilir.. umarım bu defa da birileri çıkıp ben kırmızıyı sevmiyorum siyah olsun digeri çıkıp ta siyah satanist çağrısımı yapıyor eflatun olsun şeklinde bir işe yaramayan çıkışlar yapmaz