Cevap: ÇEKİM YASASI DENEYİMLERİM merhaba Arkadaşlar
bende çekim yasaysı ile iligl ibi deneyimi paylaşmak istiyorum.
Bundan 1 buçuk ay önce ben bu siteyi daha yeni tanışmışdım.Erkek arkadaşım ist dışında çalışıyor yazın orda kışın ist de o gideli 1 aydan fazla olmuşdu ve aramız çok kötüydü giderken ilişkimiz hakkında eminlik yaşayamıyordum.Hayatım değişti ile tanışıp telkinleri dinleye başlamış pozitif düşünce'yele duyguarı serbest bırakıp olumlu ve güzelşeyelr hayal etmeye ve hergün sahip olduğum herşey için şükrederek uyanayı alışkanlık hailne gitrdim.bi sabah uyandım hayatımdaki sahip olduğum herşey için şükrettim ve allahım bugün bana sevgilimle ilgili bi mucize yaşat dedim.işe geldim o gün yarım gün çalışıyordum mesai bitti eve geldim gün boyu telefonda hiç konuşmadık.eve geldim uyudum akşam üstü telefonum çaldı Aşkım arıyoo teli açaraçmaz akşama görüşelim dedi :=))) ben uykulu olduğum için anlamadım ilk başta sonra ben dalga geçme benimle diyince ne dalgası hadi görüşelim dedi ve ben yaşadığım sevinci ,mutluluğu size anlatamam.Telefonu kapatır kapatmaz hemen Allahıma şükranarımı teşekkürlerimi ilettim ve muhteşem bir hafta sonu geçirdim.
Mucizelri isteyip yaşadıkdan sonra çekim yasasnıa ve pozitif düşünceye daha da fazla inanmaya başladım ve şuanda hayatım Aşk hayatım herşeyim mucizevi bir şekilde ilerliyor bunları yaşamak ve sizlerle paylaşmak süper bir duygu.
Sağlıklıyım,Mutluyum,Huzurluyum,Değerliyim Ve bolluk içindeyim :=))
Neşe Li Neşe |