Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2010, 07:37 PM   #59 (permalink)
fgceker
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI.....

Arkadaşlar merhaba;

Kampanya için çalışmalarımız son hız devam ediyor. Daha önce kardeşimin okulu için bu tip bir yardım yapmıştık ve gönderilecek kargolar için Yurtİçi Kargo firmasıyla bir anlaşma yapılmıştı ve Türkiyenin heryerinden ücretsiz okula yardım için kargo yollanabiliyordu. Bunun için okulun müdüresiyle irtibata geçeceğim.

Ordaki çocukların her şeye ihtiyacı var özellikle kırtasiye ürünleri ve giysiye herşeyden çok ihtiyaçları oluyor. Bu yüzden çocukları olanlardan ve çevresinde çocuklu aileler olanlarda çok özel bir ricam olucak. Onlarınküçük gelen yada giymedikleri her türlü kıyafetleri, ayakkabıları,botları özellikle paltoları kargo yoluyla okula gönderebilirler.İnanın ordaki çocuklar bunları seve seve ve büyük bir heyecanla alıp giyiyorlar.Kendi gözlerimle gördüm ve biliyorum ki anne babalar çocuklarına bir çorap bile alamıyorlar ve o soğukta o küçücük bedenler okula paltosuz ayakkabısız hatta ayaklarında bir tek çorap olmadan gidiyorlar. O yüzden lütfen bu yardım çağrısına duyarsız kalmayalım. Hepimizin evinde ya da eşimizin dostumuzun evinde çocuklarının giymediği pek çok kıyafet ve ayakkabıları vardır.

Yurt içi kargo veya diğer bir kargo firmasından anlaşmayı yapar yapmaz sitede size göndermeniz için gerekli olan tüm bilgileri yayınlayacağız.

İnanıyorum ki pek çok üyemiz bu konuya duyarsız kalamıycak...Hadi arkadaşlar hepimiz bu kampanya için harekete geçelim ve ordaki minik kalpleri sevinçle dolduralım. İnanın bana paketleri açıpta içinden bir tanecik bile olsa renkli bir çorabın bir minik hırkanın çıktığını gördüklerindeki yüzlerindeki şaşkınlığı ve sevinci size bildiğim hiç bir kelimeyle anlatamam.

Geçen kış 1 tl ye aldığımız iplerden ördüğüm atkı ve bereleri okuldaki çocuklara götürdüğümde yüzlerinde gördüğüm o mutluluk ifadesini keşke sizlerde görebilseydiniz. Benim için 1 tl lik yumaklar onlar için bütün kış sıcak bir okul yolu oluvermişti

Hadi bakalım harekete geçmek için daha ne bekliyoruz
fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla