03-07-2010, 01:01 AM
|
#2 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: SİZİN YETERİNCE YOK LİSTENİZ NASIL??
Merhabalar fgceker,
Paylaşım için teşekkürler. Bakış açımı bir hayli geliştirdin. Doğrusu eksiklikleri bir bir sıralarken fazlalıkları baya bir gözden kaçırmışım. Eeee boşuna demiyoruz neye bakarsak onu görürüz diye...
Şöööylee bir düşününce aklıma geldi. Özellikle üniversitedeyken her gün acaba bugün hangi parfümü sıksam diye düşünürdüm. Hatta bir gün öncesinden düşünmeye başlardım. Çok az parfümüm varmış gibi habire parfüm alırdım. Stok filan yapardım. Şuan da bir hurç dolusu parfümüm var. En sonunda hurca doldurdum. Ama bu sene biraz sıkıldım. Bir kaç tanesini kardeşime verdim. Artık çantama bir tane atıp çıkıyorum evden. Önceden 3 şişe filan bulundururdum. Gerçekten takıntı gibiymiş abartmışım. Şu an rahatladığımı hissediyorum. Ama o zaman ki halimi çok garipsedim.
Bir de aklıma takıldı. Şu kilolar için de bir şeyler söylesen çok daha mutlu olacağım.
Bugün 12 saatten fazla ders çalıştım ve kafam kazan gibi olmuşken paylaşımını gördüm. Şuan dersin etkisinden tamamen sıyrılmış durumdayım. Odağımı değiştirdiğin için ayrıca teşekkür ederim.
Paylaşımlarının devamını dilerim.
Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. |
| |