Konu
:
astral seyahat
Tekil Mesaj gösterimi
03-07-2010, 04:44 PM
#
18
(
permalink
)
mendeseva19
Teğmen
Tesekkür: 1,296
409 Mesajinıza toplam 1,671 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: astral seyahat
Alıntı:
eski
Nickli Üyeden Alıntı
mendeseva sen dün deniyordun sanki olmadı mı bişiy?
akşam mı :D oda çok karanlıktı tek başıma girip deneyemedm :D kardeşimi çağırdım ama oda gelmedi ::( nse sonra uyucam zaman denerm dedm..yatağa gttim uyumaya kardeşim laptoptan film izliordu odadan çıkaramadım onu :S öle kaldı bu sabah kalkar kalkmaz denedm ama bi b..k yapamadım :( sabah kalkınca insan bişey dşnmez beyin rahattır falan fişman diolar ama olmadı hiç bi etki :S bari ayna-alın olayı varya onu yapım dedim..ytkodasına gttm alnıma 5 kurş yapştırdım, oturdum aynanın karşısına paraya odaklanmaya bşladım kendi suratımı çirkin gördüm hele gözlerim çok kötü görünüordu gözbebeklerim kçüçk,gözlerime kalem çekmiş gbi simsiyh
ama korkmadım çnkü böle olacağı yazıodu biyerlerde okumştum
ama mum ışığında fln diolardı gündüz vkti olmayacağı içn daha fzla öteye gidemedm
bide kendimi ve odayı gri-siyah karışımı bişekilde gördüm gözümü açınca görntü netleşiordu kısınca gri-siyh tonunda parlak bi hal alıordu...S: ama fazla odaklanamadım gözlerim sulandı hemen :( nese astral seyahate çıkamadım daha...ruhumla bile knştm çıık die ama yook bişey dha...
mendeseva19
Açık Profil bilgileri
mendeseva19 nickli üyeye özel mesaj gönderin
mendeseva19 - Daha fazla Mesajını bul