Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2010, 11:24 PM   #2 (permalink)
fgceker
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Sevgili Karavan;

Öncelikle günlüğünüz hayırlı olsun ve hep mutlu haberlerinizle dolsun...Her yeni gün size hep olumluya ve iç sıkıntılarınızdan arınmaya doğru giden yolda rehber olsun..

Ama onlara bağırıp çağırırken,onları aşağılayıp azarlarken ben hep oradaydım.Onların yanıbaşındaydım.Onlar şimdi bana rağmen başarılı birer birey ama ya içlerindeki çocuk?

Demişsiniz ki onlar şimdi bana rağmen başarılı birer birey....Bence olaya farklı bir açıdan bakmalısınız...Onlar sizin sayenizde başarılı birer bireyler, sizin çalışma azminizi örnek almış birer bireyler...bence yaptığınız güzel şeylerin farkında olan birer bireyler...yoksa sizin dediğiniz gibi olsaydı olay inanın bana hayatları için hiç bir çaba sarf etmeyen bireyler olabilirlerdi...Bizler bazen yaptıklarımızın hep boşa gittiğini ya da sevdiklerimize onları ne kadar sevdiğimizi bir türlü hissettiremediğimizi düşünürüz....Oysa durum bundan tamamen farklı olabiliyor..

Güzel olan şey şu siz yaptığınız davranışı onaylamıyorsunuz ve bunu düzeltmek için bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Şu an içinde bulunduğunuz durum bana bunu gösterdi. Biliyorsunuz ki insan nefes almaya devam ettiği sürece hiç birşey için ama hiç birşey için asla geç değildir. ..Lütfen bunu hatırlayın ve biraz şöyle düşünmeye çalışın eminin biraz düşününce ailecek güldüğünüz anların olduğunuda hatırlıycaksınız ve eminim bundan bu anları çocuklarınız ve eşinizde hatırlıyorlardır. Önemli olan şey sizin gerçekten değişmeyi,hatalı olarak gördüğünüz davranışlarınızdan arınmayı ne kadar çok istiyor olduğunuz. Yoksa bu kadar fazla iç huzursuzluk yaşamazdınız. Bence bunun için hem kendi adınıza hemde aileniz adına mutlu olun. Çünkü siz değişime giden yoldaki en zor ve güçlü adımı atmış bulunuyorsunuz.Kendinizi sorgulayıp bu davranışlarınızdan hoşnut olmadığınızın farkına vardınız ve bunları iyiye güzele doğru değiştirmek istiyorsunuz. Bu cesaretinizden dolayı sizi ayakta alkışlıyorum Bunu fazlasıyla hak ediyorsunuz. Ve biliyorum ki herşey ama herşey zamanla düzelicek ve inanın bana sizde fark ediceksiniz ki çocuklarınız sizi çok ama pek çok seviyorlar...Sizin adınıza Onlara tüm sevginizle sıkı sıkı sarılıp birlikte mutlu olacağınız günlerin pek yakında gelmesini diliyorum...

Uğur böcekleri size uğur getirsinler ve hayatınızda neşe ve mutluluk yolunda olan tüm kapılar açılsın ve içinizdeki tüm huzursuzluklar teker teker bu kapılardan uçup yerini iyiye ve güzele bıraksın...

fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla