Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2010, 01:22 AM   #6 (permalink)
karavan
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Alıntı:
maviinci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Size bir sürü yorum yazmıştım ama hepsi silindi. Kısmet değilmiş :) Siz sabırla, adımlarınızı yere sağlamca basarak hareket ederseniz eminim yüreğinizdeki sevgiyi açığa çıkaracaksınız :)Ve inanın bana, bu çokk kısa bir sürede gerçekleşiyor, insan sonrasında bu tür düşüncelere harcadığı zamana üzülüyor. Bunlar size belki boş sözler gibi gelebilir ancak emin olun değil. Ve hayatınız daha da güzel olmak için sizi bekliyor, sadece sizi bekliyor :) Benim kalbim sizinle, dilerim herşey gönlünüzce olur Allah'ım yardımcınız olsun.
Sayın maviinci,

Siz de diğer arkadaşlar gibi değer verip vaktinizi ayırmış birşeyler yazmışsınız ama okumam nasip olmamış.Olsun ben yine de size de teşekkür ediyorum.Haklısınız bu dedikleriniz bana öyle boş ve anlamsız geliyor ki.Umarım dediğiniz gibi olur. Allah razı olsun.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla