Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2010, 02:27 AM   #8 (permalink)
fgceker
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim.

Sevgili karavan;

öyle güzel ve dürüstçe yazıyorsunuz ki içinizden geçenleri ve yaşadıklarınızı.. Eğer burada olmaktan bir fayda sağlamak istiyorsam bunu tüm gerçekleri konuşarak yapmam gerektiği inancındayım. tesbitinizde öyle doğru ki

Suçluluk ve Ego mp 3lerini iki gündür gece boyunca sabaha kadar ve gündüzleri sürekli dinliyorum.Bende şimdilik pek bir değişiklik olmadı. demişsiniz....bence bundan bu kadar emin olmayın bizlerle yüreğinizi paylaşıyorsunuz,belkide hiç kimseye söyleyemediğiniz yüreğinizin içindekileri....bu hiçte küçümsenecek bir adım değil bence...

İlk paylaşımlarınızı hatırlıyorum; insanlarla 3-5 kişinin olduğu ortamda onlarla konuşmak anlaşılmak istiyorum ama bunu yapamıyorum geri geri kaçıyorum diyordunuz...oysa şimdi kendinize bir bakın binlerce üyesi olan bir sitede yüreğinizi bizimle paylaşıyorsunuz....Bu küçümsenmeyecek bir adım bence...Ve siz bunu sadece iki gün kadar kısa bir sürede gerçekleştirdiniz ve ben tüm kalbimle inanıyorum ki içinizdeki, o güzel yüreğinizdeki sizi sıkan herşeyden bu kadar büyük bir hızla ama adım adım kurtulacaksınız ve o hatırlayamadığınız güzel anıların yerine çok ama çoook daha güzellerini aileniz ve çocuklarınızla birlikte koyacaksınız...Adım adım ama sağlam adımlarla yolunuzda ilerlemeye başladınız bile...

Sadece şimdiki ana konsantre olmaya çalışın lütfen ve bundan sonra yapabileceklerimize bir göz atalım hep birlikte... geçmişin esaretine pişmanlığına dalıp ayaklarınıza prangalar bağlamasına izin vermeyelim...Geçmişte yaşananlar istesekte istemesekte oldu ve bitti önemli olan şu an ve şimdi yapacaklarınız. Çünkü bugünümüz yarınımızı inşa ediyor ve yarınımızın bize neler getireceğini bugün attığımız adımlar belirliyor...Siz şu anda çok doğru bir yola girdiniz ve yarınınızı istediğiniz gibi inşa etmeye başladınız...

''Bir ağacı ekmek için en iyi zaman 20 yıl önceydi fakat ikinci en iyi zaman bugündür?''

İyiye doğru atılan hiç bir adım evrenden karşılıksız dönmez,tam tersine çoğalarak bize geri döner,siz yeterki isteyin,evren isteklerinizi size fazlasıyla vermeye hazır zaten...Heleki bu istek sevmek sevilmek olduktan sonra evren sonsuz sevgisini zaten koşulsuzca ayaklarınıza seriverir...

Şimdi derin bir nefes alın ve sadece nasıl bir mutlu hayat istediğinizi düşleyip bunu somutlaştırmak için yazıya dökün....

Yolunuz çok açık ben buna tüm kalbimle inanıyorum...Siz yeterki sevmek ve sevilmek isteyin...Çocuklarınız tarafından anlaşılıp sevgiyle kucaklanmak isteyin...Evren size bunu fazlasıyla verecektir...

Kendi Üzerinizdeki Tozları Almalı ve Tekrar Ayağa Kalkmalısınız
fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla